“Kanarčki že pod drobnogledom

Še se sploh ni začelo, pa je že začutiti znani mediteranski stil, komentiranje in kritiziranje naše nogometne ekipe, no to bi boljše opisali kot italijanski pristop nogometu. Vsi hočemo, da smo takoj na vrhu, takoj najboljši ampak to preprosto ne gre tako. In takoj proti Krki, ko smo imeli dva zadetka prednosti in po padcu v igri drugega polčasa prejeli zadetka in odigrali neodločeno se je vsul plaz……….

Miran Srebrnič

“Vsekakor je bilo nekaj negotovosti. Resda smo igrali prijateljske tekme proti kakovostnim ekipam in dobili določene odgovore. Na nekaterih smo bili odlični, na drugih pa kazali tudi slabšo podobo; veliko je bilo nihanj. Vendarle smo prišli iz tretje ligaškega tekmovanja, nekateri igralci na višjo raven še niso navajeni, zato nismo povsem natančno vedeli, kje smo. Je pa opazno, da ekipa ima potencial in obenem možnosti za rast,”

VIR Dnevnik Ekipa

Nismo še pravi

Po vodstvu z dvema goloma je ob osvojeni točki bržčas precej obžalovanja. “Zadovoljni nismo. Tudi zato, ker bi lahko povedli s 3:0. Ustvarili smo si dovolj priložnosti, popolnoma jasno pa je, da v igri moramo biti boljši, saj smo na koncu malce trpeli celo za točko. Remi v gosteh Kopra nas ni zadovoljil, a je po drugi strani v redu, da nismo izgubili. Nekateri igralci so se nam pridružili pozneje in v tem trenutku še nismo na ravni, na kateri želimo biti. In na kateri zmoremo biti,” pravi Miran Srebrnič, ki se kajpada spopada s pritiskom, da njegova ekipa mora biti uspešna. “V nogometu je pritisk nenehno prisoten. Brez tega ne gre, vsekakor pa menim, da si Koper zasluži prvo ligo. Na začetku ne bo vse teklo kot po maslu. Druga liga vendarle ni tretja, kjer smo z veliko goli zlahka reševali srečanja. Treba bo trpeti in biti pameten, predvsem pa dober. Prepričan sem, da smo tega sposobni. Sem optimist. Imamo kakovostne igralce, vendar potrebujemo še nekaj časa, da se še bolje spoznamo in da bo ekipa na igrišču delovala dovolj usklajeno.”

Vir : Dnevnik Ekipa

2 komentarji

    • StariNavijač on 01/08/2019 at 22:47

    Iz Dekanov se je v Koper vrnil Rok Požrl 💪

    • rumeni on 01/08/2019 at 12:02

    Ne potrebujemo nobene panike in pametovanja. Prva tekma ne pove še ničesar. Prepričan sem , da je strokovni štab uspešno peripravil ekipo, tako da se za rezultate ne boim. Gremo kanarčki.
    Kot že povedano SREČNO KOPER.

Komentarji so onemogočeni.