Kanarčki z zmago iz Kidričevega

Zadnja tekma 24. kroga med Aluminijem in Koprom se je končala z zmago “kanarčkov”, ki so potrdili osvojen točke proti Muri. V prvem polčasu smo gledali nekako enakovredno igro obeh ekip med obema kazenskega prostorja. No imeli pa smo prvi priložnost v trinajsti minuti , ko je po predložku z glavo Žužka vratnico zadel Rajčevič. Smo pa v zadnji minuti, ko je lepo preigraval Barišič in poslal žogo proti Mulahusejnoviču, ki zatrese svoj deseti zadetek s čimer je sam na vrhu lestvice strelcev . V drugem polčasu smo pričakovali boljši pristop domačinov a smo z dobro in organizirano igro prevladovali in si ustvarjali priložnosti, ki pa so žal ostale neizkoriščene. Najprej je imel z lepim strelom Kaimacov priložnost, na to sledi strel Kneževiča, ki z 20 metrov strese vratnico, kakor tudi Spinelijev močan strel z roba kazenskega prostora v prečnik. Z drugo zmago se je tako Koper zopet vrnil k vrhu prvenstvene lestvice in bo v soboto proti Domžalam iskal zmago in potrditev dobre forme.

ALUMINIJ – KOPER 0:1 (0:1)


Mulahusejnović 45.

Aluminij: Janžekovič, Azemović (od 67. Krajnc), Petek, Ploj (od 76. Krefl), Pantalon, Bolha, G. Pečnik (od 76. Jakšić), Prša (od 67. Marinšek), Mujan, Kim, Jauk (od 67. Flakus Bosilj).


Koper: Vargić, Rajčević, Žužek, Cerovec, Mišić, Caimacov (od 88. Krajinović), Pejić (od 88. Viler), Guberac (od 76. Knežević), Dodlek, Barišić (od 66. Stevanović), Mulahusejnović (od 66. Spinelli).
Rumeni kartoni: Bolha, Marinšek; Guberac, Cerovec, Stevanović.

Sodnik: Rade Obrenović (Ljubljana)

Video s tekme v Kidričevem

2 komentarja

    • Denis on 02/03/2021 at 11:53

    Se strinjam Spineli in Vršič bi morala igrat od začetka pa tudi Palcica se zelo pogreša.

    • StariNavijač on 01/03/2021 at 20:43

    Čestitke za zmago……VEEEENDAR sredina nima prave violine, zakaj Vršič greje hemeroide na klopci???? Dare je kralj in bi morla igrati. V napadu blesti Barišič, Mulahujsenović bi moral prepustiti mesto Spinelliju, kateri je nogometni diamant…….žal mi je Rulota, vendar se mu pozna, da nima več moči za 1 ligo. Jelič Balta je v jesenskem delu zelo napredoval, zakaj ne igra več??????

Komentarji so onemogočeni.