Kanarčki se potijo

Pod novim strokovnim vodstvom se igralci vsaki dan potijo na soncu razbeljeni Bonifiki. Zoran Zeljkovič je že opravil kar nekaj treningov in videli smo tudi že nekakšne obrise nove ekipe. Luka Vešner Tičić in Luka Kambić sta že pridružila treningom, kar bo po zagotovilih iz klubskih pisarn sredi prihodnjega tedna po vrnitvi z oddiha na Jamajki storil tudi Kaheem Parris. Pod novim trenerjem za vadbo vratarjev Benjaminov Levakom trenira tudi specialist za branjenje enajstmetrovk Adnan Golubovič. Prav tako je v pogonu korpulentni branilec Ivan Novoselac, ki je prišel iz Varaždina in naj bi nadomestil odhod mladega Maja Mitendorfeja v Celje.

Govori se

tudi, naj bi kanarčke okrepil hrvaški obrambni igralec Karlo Bručić.Igral je je pri zagrebški Lokomotivi šest sezon, nakar se je odločil za odhod v tujino. Pot ga je vodila v izraelski Ashdod, nato japonska avantura v dresu moštva Sagan Tosu, po vrnitvi v Evropi pa je zaigral za litovsko Suduvo, naslednja postaja je bil beloruski Dinamo iz Minska, v prejšnji sezoni pa je branil barve grške prvoligaške ekipe Apollon Smirnis, odigral je 23 tekem. Iz sosednje države naj bi prišel še mladi levi bočni branilec saj je igralska zasedba na tem delovnem mestu najbolj podhranjena. Ekipo pa naj bi še okrepili z najmanj še dvema kvalitetnima igralcema, žal njihovi imeni pa mi nista bili zaupani.

2 komentarja

  • MiSmoKoper on 21/06/2021 at 22:39

  Domači igralec Maj Mitendorfer podpisal za Celje, v Koper pa uprava vozi neke jugoviće…..zgodba se ponavlja in ponovno ponavlja in ponovno ponavlja in ponovno ponavlja in ponovno ponavlja in ponovno ponavlja………………itd x 10000000000
  Važno, da so šoldi za NEdomače igralce!!!!!🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
  Koper bi lahko igral izključno z domačimi igralci, VENDAR tega ne bomo nikoli dočakali.
  Bom kar povedal v žargonu vodilnih: BRUKA!

  Škoda še karkoli pisat, ker NE pomaga
  Lp

  • rumen on 20/06/2021 at 8:47

  Ne vem koliko so to še ‘kanarčki’. Po vsej verjetnosti se bo ponovila stara zgodba – falanga sosedov, ki bodo samo zamenjali te, ki so odšli in bodo, tako kot oni, plesali eno samo poletje.
  Upam, da se motim in bo v ekipo vključen tudi kakšen pravi mladi kanarin.

Komentarji so onemogočeni.