Kanarčki proti vijolicam

Če bomo zbrani, če bomo pokazali vse, kar znamo, bomo ubranili Bonifiko. Preprosto jo moramo, ker je naša. Radi bi, da bi postala trdnjava,” Dare Vršič

Na Bonifiko prihaja Maribor, ta pa zadnje čase igra tako kot je potrebno in nabira točke, ki ga trenutno držijo pri vrhu prvenstvene lestvice. Sicer Maribor ne bi bil Maribor, če ne bi udrihali po sodnikih, ki ne sodijo tako kot se spodobi za privilegirane ekipe v slovenskem nogometu. Da pa sodniki vse prevečkrat skrbijo za odločitve, ki vijoličastim škodijo, so v Mariboru prepričani tudi zdaj. No Koper ima svoje skrbi in kako še naprej obdržati dobre rezultate. Rumeni sicer v zadnjih krogih z igro, ki bi jo navijači radi videli ne blestijo. Toda, točke se nabirajo in kanarčki krojijo vrh, in so tam, kjer sta predsednik in športni direktor tudi napovedala. V soboto bomo verjetno gledali zanimivo in dobro predstavo dveh ekip, ki se poznata in obenem spoštujeta. Maribor ima boljšo in daljšo klop kot Koper, in lahko stopnjuje ritem skozi celotno srečanje. Kanarčki pa ne dopuščajo nasprotniku, da se razigra in ga takoj, ko se ta opusti tudi hitro kaznujejo. Včasih še ne dolgo nazaj so Vršič, Mulahusejnovič, Dodlek, Rajčevič, Palčič navduševali in igrali pri Mariboru, sedaj pa z dobrimi igrami nadaljujejo pri rumeno modrih.

Koper vs Maribor

17. krog Koper, ŠRC Bonifika Koper 12.12.2020 ob 20.15 Prenos: TV Slovenija 2

Sodniki: Jug Matej (glavni sodnik), Praprotnik Jure (1. pomoč), Kasapović Aleksandar (2. pomoč) , Kajtazović Nejc (4. sodnik).

Delegat: Bezjak Dušan

Dosedanja srečanja

Vse tekmetekmezmageneodločeniporazigoli
Koper8118273684
Maribor81362718141

1 komentar

    • StariNavijač on 11/12/2020 at 12:45

    Dare EDINI kapetan💪💪💪💪💪💪

Komentarji so onemogočeni.