Kanarčki ne dajo prvega mesta

Domžale in Koper sta kljub temu, da sta nastopila oslabljeni, pokazala zelo dobro predstavo, polno akcij, priložnosti in zadetkov. Rumeni pa so bili boljši tekmec in zmagali povsem zasluženo. Srečanje bi lahko zaključili že v prvem polčasu ter vodili z visoko razliko. Maks Barišić je bil igralec srečanja in dosegel svoja dva zadetka že v prvem polčasu. Glede na priložnosti pa bi lahko rumeni že v 45 minutah napolnil domžalsko mrežo. V drugem polčasu Jelič Balta strese vratnico, na kar je bila nato igra bolj enakovredna. Koprčani pa le vknjižijo vse tri točke, ko zadene Osuji in kanarčke obdrži na prvem mestu.

Domžale – Koper 2:3 (1:2)

Strelci: 1:0 Pišek (12.), 1:1 Barišić (25.), 1:2 Barišić (30.), 2:2 Georgijević (54.), 2:3 Osuji (82.).

Domžale: Mulalić (od 35. Štubljar), Žunič, Vuklišević, Pišek, Klemenčič, Georgijević, Ibričić, Šoštarič Karič, Jakupović (od 75. Vuk), Alić (od 46. Jurilj), Husmani.

Koper: Golubović, Bručić, Jelić Balta, Colley, Osuji (od 83. Simić), Palčič, Žužek, Barišić, Oštrek (od 70. Bešir), Rajčević, Varešanović (od 76. Vošnjak).

Rumeni kartoni: Ibričić, Vuklišević; Oštrek, žužek.

Vodilni Koper bo na najvišjem mestu tudi po tem krogu! Kanarčki so v nedeljo v Domžalah zmagali s 3:2, junak dvoboja pa je bil dvakratni strelec za goste Maks Barišič, ki je v tej sezoni dosegel že devet zadetkov in je z naskokom najboljši strelec tekmovanja. .