Kanarčki letijo v Celje

Vzpodbuden začetek prvenstva, burno na tiskovni konferenci, vse to in še več o dogajanjih v Koprskem klubu ta teden ste verjetno že prebrali. Vse lepo napisano in povedano, sedaj pa vrnitev na tisto kar najbolj pogrešamo nogomet. Rumeni so v prvenstvo vstopili s popolnoma spremenjennim moštvom, ki pa vliva upanja navijačev, da bodo končno gledali na Bonifiki napadalni nogomet. Tisti nogomet za katerega je potrebno žrtvovati prosti čas, ljubezen in še kaj deugega. Celje je prav tako, kot Koper na novo postavil ekipo in bo zanimivo videti, kaj bosta tokrat ti dve rumeno modri moštvi pokazali na Celjski zelenici v soboto. Za ekipo iz Celja nastopata tudi Mitendorferin Burin, ki sta okrepila grofe, vendar pa sta prve nogometne korake naredila na Bonifiki. Sestava ekipe kanarčkov bo tudi verjetno sestavljena kot doslej, saj je potrebno igralce uigrati in privaditi na novi način igranja trenerja Zeljkoviča, še posebej pri novh prišlekih, ki so okrepili Koper.

Sodniki:Obrenović Rade (glavni sodnik), Praprotnik Jure (1. pomoč), Kordež Grega (2. pomoč) , Mertik Bojan (4. sodnik) , Vinčić Slavko (5. sodnik) , Borošak Alen (6. sodnik)
Delegat:Kranjec Sandi
Image

There is no formation associated with this shortcode.

Vse tekmetekmezmageneodločeniporazigoli
Celje80262133103
Koper80332126113

Kar trije rumeno modri igralci so bili v enajsterici 2. kroga! Trener Zoran Zeljković ter Kaheem Parris in Maks Barišić.  Enajsterica kroga Prve lige Telemach je sestavljena po izboru obiskovalcev portala in uredništva Prvaliga.si. V najboljši enajsterici so lahko največ štirje nogometaši posameznega kluba.