Kanarčki brez prave konkurence v EPNL.

Ko v vodstvu kluba skupaj še z nekaj lojalnih in zvestih navijačev, vztrajajo in spodbujajo ekipo Kopra b in z nestrpnostjo čakajo na odgovor Mednarodnega športnega razsodišča (CAS) v zvezi s pritožbo glede ne dodeljene licence za tekmovanja pod okriljem NZS, so na Bonifiki vendarle lahko z doseženimi rezultati v jesenskem delu zadovoljni.

Na novo ustvarjena ekipa je sezono začela v Primorski ligi, kjer pa roko na srce nima prave konkurence. Igralci hrvaškega trenerja Damirja Milinovića in športnega direktorja Boška Zupanoviča so na 12 jesenskih preizkušnjah 11-krat zmagali ter enkrat igrali neodločeno in prepričljivo vodijo na vrhu prvenstvene lestvice. Pred najbližjo zasledovalko Plamo Podgrad imajo kar 11 točk naskoka. Kanarčki so v prvem delu prvenstva svojo mrežo ohranili nedotaknjeno, Igor Nenezič pa v vseh 1080 minutah ni bil niti enkrat premagan in tako so igralci Kopra b, jesenski del končali z neverjetno razliko v golih 45:0.

Takšen razplet je bil prav gotovo pred pričetkom prvenstva tudi pričakovan. Koper je le klub s tradicijo in zgodovino enega najboljših nogometnih moštev v Sloveniji. Ne glede na sedanje stanje in čakanje licence se bo Koper pobral kot že neštetokrat do sedaj. Po mojem so na Bonifiki naredili nekaj napak pri vodenju, toda tudi nogometna zveza je imela pri tem prste vmes. Kakovostno  Slovensko prvo ligo brez obalnega kluba si namreč ne predstavljamo in upamo, da bomo v njej zaigrali čim prej.

 

slika vir Ekoper

Komentarji 3

  • resnica on 25. 11. 2017 at 12:03

  Spoštovani urednik,
  napake, ki jih je naredilo VODSTVO kluba so edini razlog, ker nismo dobili licence. Igrali smo pod okriljem NZS in se MORAMO ravnati po teh pravilih kot vseh ostalih devet klubov, ki je dobilo licenco. Zakaj bi morali biti mi izjema? Ker tega nismo izpolnili, smo končali tam kjer smo. Izključni krivec je vodstvo, zato je treba biti realen in pravičen. Ves čas smo opozarjali in vedno smo bili izključeni, ker se nismo pustili kolektivnemu razmišljanju vodstva kluba, ki je EDINI krivec za to, kjer smo zdaj. Če grem v banko in nisem kreditno sposoben, kredita ne morem dobit. zato še ne bom krivil banke, je tako?

  • Tifozi1987 on 21. 11. 2017 at 13:09

  Liga prvakov?????

  • EPNL on 21. 11. 2017 at 7:47

  Vse je to v redu, smo pa le v EPNL ligi. Ne bi se hvalil, kajti igrati na tem nivoju tekmovanja je za ta klub z bogato tradicijo sramotno.

Komentarji so onemogočeni.

EnglishSlovenian