Kanarčki boljši od Sežancev

Koprčani so danes na deževni Bonifiki odpravili Tabor iz Sežane z dvema zadetkoma, ki so jih dosegli v drugem polčasu. V prvem polčasu smo gledali dokaj enakovredno igro obeh moštev. Priložnosti za dosego zadetkov bi lahko našteli na eni roki, igra pa se je odvijala pretežno med dvema kazenskima prostorjema. V drugem polčasu smo videli dosti boljšo predstavo, ko so kanarčki v uvodnih minutah prevzeli igro v svoje noge. Po podaji iz kota, ki ga je izvedel Joffa v 52′ je žogo z glavo preusmeril Cerovec do Spinellija, ta pa je zatresel mrežo gostujočega vratarja. Pobudo nato prevzamejo igralci Sežane, ki so poizkušali izenačiti, ter imeli tudi enajstmetrovko v 77′, ko je Rovas zadel prečnik. Koper je zopet zadel, ko je lepo po desni strani pritekel Palčič lepo sprejel žogo in takoj zaposlil Spinellija, ki je danes v 84′ dosegel svoj drugi zadetek. Koper je tako še naprej na pripravljalnih tekmah ostal neporažen.

Koper – Tabor 2:0 (0:0)

Strelec: Spinelli (52’, 84’)

Koper: Vargič, Jozinovič, Jelič Balta, Mittendorfer, Guberac, Vršič, Kneževič, Bešir, Stevanovič, Mulahusejnovič. Postava Kopra v drugem polčasu: Adam, Mittendorfer, Palčič, Cerovec,( Ahmetaj) Viler, Juffo, Pejić, Vošnjak, Krajinović, Vekić, Spinelli,

Tabor: Koprivec, Ovsenek, Azinović, Ristić, Salkić, Krivičič, Makoumbo, Mihaljević, Sever, Stančič, Ndzengue. Igrali so še: Rener, Kompare, Aliaj, Koauao, Specogna, Grobry, Agnoletti, Stanković, Rovas.