Kanarčki boljši od Gorice

Koprčani so danes odigrali prijateljsko tekmo proti ekipi iz Nove Gorice. Z edinem zadetkom Jozunoviča v zadnjih minutah prvega polčasa, so srečanje dobili. Rumeni modri so od 35. minute igrali z igralcem manj, ko je zaradi prejetih dveh rumenih kartonov sodnik izključil domačega igralca Pejića.Koprčani so prvi polčas odigrali dobro, čeprav smo gledali strnjeno igro obeh ekip pretežno po sredini igrišča. Pravih priložnosti na obeh straneh ni bilo na pretek. V drugem polčasu je trener Kopra skoraj zamenjal celotno ekipo, kar se je videlo v igri. Rumeno modri so se branili in večinoma prežali na proti napade, kajti v posesti žoge v drugem polčasu je bil na goriški strani. Ne glede, bili smo dobri v prvem delu igre in zopet vknjižili zmago.

FC Koper – ND Gorica 1:0 (1:0)

Strelec: Jozinovič 1:0 43′

Koper: Vargič, Jelič Balta, Cerovac, Jozinovič, Mišič, Dodlek, Pejič, Vršič, Baša, Čirjak. Igrali še: Nenezič, Martinaga, Hadžič, Požrl, Bešir, Vekič, Šolaja, Meštrič.

Gorica: Marjanovič, Volarič, Grudina, Kolenc, Osuji Amarachi, Kavčič M, Jermol, Aliaga Viktor, Kavčič T, Bardanaca Diego, Asante Junior, Igrali še: Likar, Trifunovič, Matič, Begič, Tomiček, Paljk, Hadžič