“Kanarček” poje žvrgoli..Koper…naj…

Bliža se stoletnica igranja nogometa na naših primorskih tleh in Kopru. Tako naj bi mi vsi vključno z vodstvom kluba postorili vse, da pridemo nazaj tja kamor spadamo. Koper je Koper, in je eden največjih slovenskih klubov, ki jih je ta država imela. Ponos navijačev, ki so skupaj z igralci, ki so kdaj koli igrali za naš klub in ponesli slavo v številne kraje bivše države in več. Rumeno modri navijač, ni nikoli zapustil svojih igralcev, in jim je vedno stal ob strani ter ni nikoli metal kamne na njih, ali jih slačil, kot to počnejo drugje. Za to naprošam vse, da stopimo skupaj kot nekoč in navijajmo za naš Koper.

Skupaj se bomo veselili…

Da skupaj in samo tako bomo videli prvo ligo in v njej našo ekipo. Navijači so bili vedno tisti, ki so zadnji zapustili klub, zadnji, ki so obupali, zadnji, ki kritizirajo igralce. Vsakdo, ki vstopi na igrišče,verjemite mi, da hoče zmagati in ne biti poražen. Vsakdo ima kdaj slab dan, in tako ga imajo tudi igralci našega kluba Koper, in ne nazadnje zaradi njih prihajate na tekme svojega kluba. Žal pa so med nami tudi taki, ki pridejo zdraviti svoje frustracije in žalijo vse vprek ne zavedajoč, da s tem škodijo ugledu kluba in igralcem. Takšni naj se osredotočijo na tekmo in navijajo za svoje, posameznike v ekipi pa pustijo pri miru. Verjemite mi, da bo bolje za vse nas, in za tiste, ki zraven pozitivno navijajo in gledajo na dogajanja v klubu in drugače misleče kot vi. Koper je bil naš in vedno bo ne glede kdo ga vodi in igra.

Komentarji 3

 1. Uhhh…so se pa “naši”nogometaši marsikdaj zaslužili da bi bili slečeni…
  Koper ni nogometno mesto že najmanj 20 let…to dejstvo treba sprejet,ker tako je.
  Navijačev nimamo,tistih 100 rednih in to je to.
  Lahko menjamo uprave,barve,grbe…igralce…to v Kopru ne bo pomagalo…rezultati in to vrhunski lahko pripeljejo “navijače”na Bonifiko.
  Živimo na stari (ampak zelo stari) slavi,kako smo nekdaj bili spoštovani,danes nismo spoštovani niti po drugih stvareh kaj šele v nogometu.
  Navali narode z komentarji ampak ko se boste nekateri streznili boste ugotovili,da trenutno stanje in bližnja prihodnost je ta.

  • rumeni on 04/09/2019 at 11:02

  Vsi upamo, da Kopru uspe priti na pota stare slave. Pozitiven pristop in podpora klubu ter moštvu je seveda nujna. Tako kot v vseh klubih, tudi največjih, imamo navijači svoja razmišljanja in predloge o sami igri ter o igri posameznih igralcev v moštvu. Vsake oči imajo svojega malarja, zato je potrebno dobronamerne predloge in pripombe, tako tudi jemati. Ne sme biti pa mesta za žaljive komentarje, prerekanja in spodbujanje negativne klime.
  Pot je prava, cilj jasen, zato vse dobro rumeni !

  • Podpornik on 03/09/2019 at 16:01

  Lepo napisano Stojan.
  Motivacija in spodbuda je na dolgi rok vedno prinesla pozitivne učinke, zato navijači podprite igralce, ker jim boste s tem izkazali zaupanje katerega
  najbolj potrebujejo. Navijač je navijač v dobrem in slabem.
  To velja za vse, bodisi za navijače članov, bodisi za navijače-starše, kadetov, mladincev in vseh ostalih selekcij. Ne izkazujte neprestanega nezadovoljstva, ker vsak igralec si želi zmage
  in vložiti svoj prispevek k razvoju kluba. Dovolj je, da se postavite v kožo posameznega igralca in si predstavljate kako bi se sami počutili, če bi vam nekdo za hrbtom sporočal samo negativne plati vaše igre. Bi vam bilo prijetno igrati na domačem stadionu ob takem nerganju, mislim, da ne.
  Stvari se v klubu spreminjajo, zato pustimo upravi, igralcem in trenerjem, da se posvetijo zadanem cilju.

Komentarji so onemogočeni.

NK Koper 1920 - 2020 " Bodi moder, navijaj za rumene "