Kako nastopajo naši legionarji

Jan Koprivec: Pafos je prvo tekmo v novi sezoni odigral v soboto in se proti Anorthosisu razšel brez zmagovalca (1:1). Koprčan ni kandidiral za dvoboj.


Miha Blažič: vodilni Ferencvaroš bo v nedeljo v zadnji tekmi sedmega kroga madžarskega prvenstva gostil Vidi (Videoton), ki brani naslov in bo v tej sezoni igral v skupinskem delu evropske lige. Derbi kroga se bo v Budimpešti začel ob 18. uri.


Aljaž Struna: Palermo je v drugem krogu druge italijanske lige v petek na domačem štadionu remiziral s Cremonesejem (2:2). Aljaž je tekmo spremljal s klopi za rezervne igralce.


Domen Črnigoj: Lugano je v soboto v uvodni tekmi šestega kroga švicarskega prvenstva doma premagal Zürich (1:0). Škofijot je odigral vso tekmo, edini zadetek na tekmi pa je dosegel nogometaš iz BiH Miroslav Čovilo, s katerim si je pred leti delil slačilnico Kopra na Bonifiki.


Leo Štulac: Parma je v tretjem krogu italijanskega prvenstva v soboto pred polnimi tribunami domačega štadiona izgubila proti aktualnemu prvaku Juventusu (1:2). Primorec je proti favoritu iz Torina odigral vso tekmo, v 19. minuti pa je s prostega strela zadel okvir vrat. Z oddaljenosti približno 25 metrov je zadel prečko.


Zlatko Dedić: (FC Wacker Innsbruck – TSV Hartberg 2:1 (1:1) je igral do 73 minute.


Andraž Struna: (Anorthosis Famagusta) je odigral celotno srečanje.


Enej Jelenič: (Carpi) je proti Cittadelli odigral celotno tekmo.


Ivica Guberac: (Floriana) Malta, 1. liga Prvenstvo se bo nadaljevalo 14. septembra.


Matej Palčič: (Wisla Krakov)Poljska, 1.liga Slask Vroclav : Wisla Krakov 0:1 Ni igral, ostal je na klopi.


Dalibor Volaš: (GKS Katowice), Poljska, 2. liga, Chojnice : GKS Katowice 2:1. Ni igral, ni bil na klopi.