Kadeti poraženi, mladinci pokradeni

Kadeti in mladinci Kopra so danes odigrali zaostalo srečanje pro ti ekipi Maribora. Kadeti so bili boljši v prvem polčasu in z zadetkom odšli na zaslužen odmor, a nato izgubili. Mladinci pa so odigrali neodločeno in grobo pokradeni s strani sodnikov.

Kadeti: FC Koper – NK Maribor 2:3 (1:0)

Sodniki:Nadarevič Denis (glavni sodnik), Brezovar Nejc (1. pomoč), Majhen Matija (2. pomoč)
Delegat:Zebec Srečko
Št. gledalcev: 70

Filip Cukjati 1 : 0 13′
Adriano Bloudek 1 : 1 47′
Adriano Bloudek (11m) 1 : 2 54′
Tom Kerezovič 2 : 2 73′
Nejc Medved 2 : 3 74′

Kadeti Kopra so danes odigrali zaostalo srečanje proti ekipi Maribora. Kadeti so bili boljši v prvem polčasu in z zadetkom Cukjata v13′ odšli na zaslužen odmor. Toda v začetku drugega polčasa popustili in vrstniki iz Maribora so darilo sprejeli in in izenačili rezultat. Igra mladim koprčanom ne steče, gostje pritiskajo in v enem od napadov v 54′ izsilijo enajstmetrovko. Na našo žalost je sodnik nasedel padcu mariborskega igralca in Maribor je po strelu Bloudka povedel z 2:1. Po prejetem zadetku naši kadeti zopet zaigrajo in rezultat izenačijo, ko je zadel Kerezovič v73′, a kaj ko so po grobi napaki obrambe prejeli še tretji zadetek, in zmaga je odšla v Maribor.

Mladinci: FC Koper – NK Maribor 2-2 (1:1)

Sodniki:Jazbec Žan (glavni sodnik), Brezovar Nejc (1. pomoč), Majhen Matija (2. pomoč)
Delegat:Zebec Srečko
Št. gledalcev: 200

Rok Maher 0 : 1 38′
Tilen Jurman 1 : 1 43′
Rene Prodanović (11m) 2 : 1 58′
Žan Vipotnik (11m) 2 : 2 82′

V prvem polčasu smo videli dobro igro ter vodstvo mladincev Maribora v38′, ko je zadel Maher, a vendar je prišlo do izenačenja, ko so koprčani preko Jurmana v zadnji minuti prvega polčasa rezultat izenačili.

V drugem polčasu mladi “kanarčki” povedejo v 58′ za 2:1, z dosojeno enajstmetrovko, ki jo je realiziral Prodanovič. Vijoličasi so imeli enajstmetrovko v 82′, ko jo je raliziral Vipotnik ter izenačil na 2:2. Koprčani danes s sodniki niso imeli sreče, najprej sumljivo dosojena enajstmetrovka na tekmi kadetov na to pa tudi na mladinski tekmi, ko rumenim niso dosodili proti koncu srečanja enajstmetrovko in padli na izpitu kodeksa zaobljube sojenja poštenosti in nepristranskosti.

Komentarji so onemogočeni.

NK Koper 1920 - 2020 " Bodi moder, navijaj za rumene "