Razprodaja točk se nadaljuje

Koprčani še naprej brez zmage v spomladanskem delu. Na šestih tekmah so osvojili samo dve točki in izgubili vse štiri domače tekme (še proti Mariboru, Radomljam in Olimpiji). Slabe predstave se nadaljujejo, kanarčki pa brez igre. Tokrat mislim, da so upi o evropskih tekmovanjih za letos odplavali po vodi. Ostane nam samo še pokalno tekmovanje in zadnje upanje. V četrtek pa v Mursko Soboto po novo razočaranje ali pa po zmago za dvig samozavesti.

KOPER – CELJE 0:1 (0:0)
Ikwuemesi 86.
Koper: Golubović, Koderman (62./Šimčak), Bilić, Mittendorfer, Palčič, Correia, Vešner Tičić (71. /Benedičič), Kotnik (62./Krajinović), Ochieng (46./Fanimo), Edomwonyi, Nkada (42./Požeg Vancaš).

Celje: Obradović, Štefulj, Zec, Nemanič, Karničnik, Vrbanec, Kouter (88./Zabukovnik), Popović, Matko, Bizjak, Bajde (81./Ikwuemesi).
Sodnik: David Šmajc (Predoslje pri Kranju)

1 komentar

    • Semedelčan on 13/03/2023 at 13:10

    Kaj se dogaja? Lahko je več razlogov. Te igre ,ki jo je Koper gojil na zacetku z ZZ, ni več. Brez velikega filozofiranja lahko ugotovimo, da zamenjave za tiste, ki so odšli niso prave.
    Se kdo vmešava v odločitve trenera, tudi možno? Poznavajoč preteklo prakso,smo blizu te resnice. Nisem za menjavo trenerja, samo pustitega da dela in odloča, kljub krizi igre in rezultatov.
    Semedelčan.

Komentarji so onemogočeni.