Neodločeno, a grenko …

Koper je v Kidričevem le remiziral z 1:1, potem ko je od 55. minute igral z igralcem manj, ko je danes slabi delivec pravice brez občutka za igro v 55. minuti izključil Jeliča Balto. Kanarčki so bili nevarnejši, a Kidričani so imeli v vratih spet izjemnega Luko Janžekoviča. V prvem polčasu nismo videli zadetkov, zato pa se je več dogajalo v drugem. V 57. minuti je Koper, ki ga izključitev igralca ni zmedla, že v naslednjih sekundah zadel za 1:0. V polno je meril Lamin Colley. Najboljši igralec lige Maks Barišič je dvakrat lepo preigraval, a se ni izšlo. Če bi hudomušno zapisali, da bi mu igranje na vzhodu Slovenije sigurno prineslo reprezentančno majico. Do konca so domači le dosegli zadetek, rumeni pa so obdržali točko.

ALUMINIJ – KOPER 1:1 (0:0)
100; Kadrić 73.; Colley 57.
RK: Jelić Balta 55./Koper

Aluminij: Janžekovič, Krefl, Azemović, Martić (71./Matjašič), G. Pečnik (71./Prša), Nkama, Bolha, Bizjak (62./Brest), Đerlek, Marinšek (71./Dodlek), Kidrič (62./Kadrić).

Koper: Adam, Bručić, Žužek, Novoselec, Palčič, Jelić Balta, Vešner Tičić, Osuji (57./Grudina), Barišić, Parris, Colley (84./Guberac).

Sodnik: Bojan Mertik (Odranci)