Izvlekli remi

Na Bonifiki sta se Koper in Bravo razšla z remijem 1:1,kanarčki so tako še povečal zaostanek za vodilnim Celjem in nadgradili serijo neporaženosti na deset tekem. Po prvem polčasu je v 32. minuti je roba kazenskega prostora imenitno zadel kazahstanski reprezentant Ramazan Orazov, ki je žogo poslal v zgornji kot in dosegel prvi gol v ligi Telemach. V drugem polčasu so gosti izenačili po odbiti žogi vratarja Klemna Hvaliča po strelu Poplatnika je iz bližine mrežo zatresel Matic Ivanšek. Matej Poplatnik je v prvem polčasu za Bravo zadel vratnico z glavo, v drugem pa prečko z volejem s približno 35 metrov. Na drugi strani je vratnica ustavila strel Eneja Jeleniča. Razmerje v strelih v okvir vrat je bilo 3:8 za Bravo. Domači pa so imeli v nogah žogo 61 odstotkov časa. Koprčani in Šiškarji so na Bonifiki prikazali kar všečno predstavo, ki se je glede na prikazano kar nekako zasluženo končala brez zmagovalca.

prva liga telemach

KOPER – BRAVO 1:1 (1:0)
800; Orazov 32.; Ivanšek 58.

Koper: Hvalič, Pabai, Mittendorfer, Prce, Pavlović, Vešner Tičić, Ankrah (79./Tepšić), Orazov (60./Groznica), Barišić, Osuji, Nkada (60./Jelenič).

Bravo: Orbanić, Jakšić, Štravs (74./Gurlica), Kavčič, Španring, Trdin, Selan, Stanković (92./ Hribar), Ivanšek, Pečar (65./Maher), M. Poplatnik.

Sodnik: Alen Bubek (Nova Gorica)