Izgubili dvakrat zapored

Po tekmi z vijolicami še slaba predstava kanarčkov v Celju, in posledično drugi poraz zapored. Koprčani so se skozi celotno srečanje osredotočili na branjenje ( bunker), ki pa ni vzdržal. Kasnejši poizkusi rešiti izgubljeno je bilo neuspešno. Trener Srebrnič je sicer opravil nekaj menjav ampak se danes ni izšlo. Rumeno modri so še pred tednom dni gojili visoke ambicije, tudi o morebitnem pohodu na naslov, a so zdaj dvakrat ostali praznih rok.

CELJE – KOPER 2:0 (0:0)
Benedičič 69., Kuzmanović 92.

Celje: Rozman, Kadušić, Stojinović, Zaletel, Brecl, Benedičič, Vrbanec (77./Šporn), Novak (77./Pungaršek), Kuzmanović, Božić (64./ Kerin), Dangubić (64./Bezjak).

Koper: Vargić, Mlakar, Rajčević, Žužek, Palčič, Dodlek, Guberac (75./Vekić), Krajinović, Vršič (64./Vošnjak), Bešir (46./Pejić; od 56. Barišić), Mulahusejnović (64./Spinelli).

Sodnik: Asmir Sagrković (Vrhnika)

Benedičič s prostega strela presenetil vse
Žan Benedičič
je izvedel prosti strel z desne strani, žoga pa je preletela vse nogometaše in na koncu presenetila še vratarja Ivana Vargića za celjsko vodstvo z 1:0. Le malo zatem so Koprčani prišli do strela v kazenskem prostoru Celja, žoga pa se je od enega celjskih branilcev odbila v prečko.

Kerin stresel vratnico, Kuzmanović potrdil zmago Celja
V 72. minuti je okvir vrat z roba kazenskega prostora zadel še Luka Kerin oziroma se je žoga po strelu malce odbila od Ivice Guberca in v vratnico. Živahnejše minute so se nadaljevala z obrambo Matjaža Rozmana po poskusu Maksa Barišića, v 87. minuti pa je le za malenkost zgrešil Timotej Dodlek. Že v sodniškem dodatku pa je z zmago Celja potrdil Mićo Kuzmanović, ko je v kazenskem prostoru najprej preigral Žana Žužka, nato pa še Vargića in poslal žogo v mrežo za končnih 2:0.

Komentarji 4

Preskoči na obrazec za komentar

  • darko on 17/12/2020 at 18:05

  ne čakajte na sežano mirana odslovite še danes

  • Mare 27 on 17/12/2020 at 13:03

  Če izgubi v Sežani, Miran leti iz klub, to dobro ve sam Preveč se zanaša na samo en model način igre, dolge žoge oziroma centersuti na Mulahusejnovica

  • StariNavijač on 16/12/2020 at 20:44

  Spremeniti sistem igre na 4-4-2, ker ta ekipa ostalih sistemov NE ve igrati + otrebne so rošade v ekipi: na poziciji Jozinovića dati igrati Bažima (znanje+domači pridih), v napadu Mulahujsenović + Spinelli, zadnji vezni Jelič Balta, v vezno linijo premakniti Barišiča…..garantiram rezultate!!!!!👍
  To kar pa se zdaj igra, so navadna jajca od nogometa, loviti rezultat in nekaj na silo probat narediti👎

  • rumen on 16/12/2020 at 17:40

  Igra Kopra za drugo ligo. Tudi tokrat se do prejetega gola samo sprehajamo, brez glave tečemo po igrišču za nasprotnikom, zamujamo, šele po potem nekaj poskušamo, vendar vse skupaj preslabo.
  To ni pravi Koper. Če so ambicije še vedno visoke, je mogoče sedaj čas za ustrezne spremembe.
  Predsednik ukrepaj !

Komentarji so onemogočeni.