Koprčani izgubili na Pohorju

Koper se je danes na Mariborskem Pohorju v kraju Limbuš pomeril proti Indiji. Rumeno modri so tokrat proti prvoligašu iz Srbije izgubili z minimalnim rezultatom Zanimivo pa je to, da se je vrnil v matični klub Inđijo igralec, ki je tam začel svojo nogometno kariero. Tako, da bo verjetno igralec Milan Bubalo, ki je za “kanarčke” igral v letih 2012/13 zaigral proti svojemu bivšemu klubu Koper.

FC Koper – FK Inđija 1:2

Šolaja 9.’, Marković 45.’, Vraštanović 62.’.

Postav Kopra: Bužan, Cerovec, Hadžić, Badžim, Vrdoljak, Žužek, Galešić, Guberac, Gajšek, Meštrić, Šolaja

Inđija: Stanivuković, Bobar, Đaković, Marković, Bardanca, Milan Janjic, Vraštanović, Bosančić, Dimitrijević, Podunavac, Andrejić.

Končno bi dejali so danes rumeno modri Koprčani zadeli že v 9 minuti, ko so izvedli hiter protinapad, ko so gosstje žogo izgubili na sredini terena, najbolj pa je bil priseben Šolaja zadel za vodstvo Kopra z 1: 0.

Gostje iz Srbije so po prekinitvi iz kota, katerega je izvedel Vraštanović izenačili rezultat. Žoga je v velikem loku priletela do Markovića, katero je pospremil v mrežo za 1: 1. S tem rezultatom se je odšlo na odmor.

V drugem polčasu so nogometaši Inđije uspeli zadeti. Vraštanović je z volejem s strani nekako deset metrov od vrat zatresel mrežo za 1: 2, takrat se je igrala že 68′ tekme in do konca si obe ekipi nista več dovolile spremembe rezultata.

slika vir Facebook fc Koper, FK Inđija

Milan Bubalo

Za Koper je odigral, kar nekaj tekem a se ni prav dobro vklopil v tedanji sistem trenerja Vanolija in je kasneje igral na Tajlandu in Vojvodini. Z njim je igral tudi Miroslav Čovilo, mi navijači pa smo vzklikali Čovilo, Bubalo!!.

Komentarji 3

  • Rumenomoder on 10/07/2019 at 9:22

  Kaj grb ? Se mi zdi da je se vedno isti kot do zdej ?

  • Navijač Obale on 09/07/2019 at 20:49

  Sodeč po tej sliki so se stari simboli vrnili. Komaj čakam da v teh barvah nastopijo doma.
  Želim uspešne priprave

  • BAZILIO on 09/07/2019 at 20:36

  Rumeno modri? Končno!

Komentarji so onemogočeni.

NK Koper 1920 - 2020 " Bodi moder, navijaj za rumene "