Ilirja Koper neodločeno

Koper je danes igral svojo drugo tekmo proti drugoligašu neodločeno.

FC Koper : ND Ilirja 2 : 2 (1:0)

Strelci za Koper 45′ Vrdoljak, Šolaja 88′ Gledalcev 80

Koper: Bužan, Vrdoljak, Petrovič, Badžim, Andjelič, Baša, Sačer, Štromajer, Gajšek, Glavaš, Cerovac. Igrali še: Grlj, Turk, Opara, Hadžić, Verunica, Angov, Šolaja, Čavalić, Cvek, Klarić, Prodanović.

Tudi svojo drugo tekmo proti drugoligašem je danes na sončno obsijani Bonifiki odigral neodločeno. Nasprotnik iz Ljubljene, ki nosi naziv najstarejše ekipe iz prestolnice je bil žilav naprotnik. Rumeni, pa tudi gostje so prvi polčas igrali predvsem na sredini igrišča in gledalci niso videli prav veliko priložnosti za zadetek. No koprčani so proti koncu polčasa le zadeli, ko je žogo za hrbet gostujočega vratarja poslal Vrdoljak.

Ilirija je v drugi polčas tekeme krenila bolj agresivno in koprskim igralcem ni dovoljevala razviti igre. Koprski trener je z nekaj menjavami poizkusil spreobrniti rezultat, kar mu je z vstopom do sedaj najboljšega strelca prijateljskih tekem Šolaje po lepi podaji mladega Prodanoviča tudi uspelo. Gostje so poizkušali in so le minuto pred koncem z lepim strelom proti vratom ogreli dlani mladega vratarja Turka, ki je strel atraktivno ubranil. Toda gostje so kot domači v prvem polčasu izenačili v zadnji minuti srečanja.

Poleg stalnih navijačev Klavdija, Milana in ostalih zvestih navijačev se je na Bonifiko po dolgem času vrnil tudi Dimitrij.

Naslednja tekma Koprčane čaka v sredo ob 18:00 proti Dekanom.

2 komentarji

    • Starinavijač on 11. februar, 2019 at 11:14

    Bravo Dimitrij💪💪💪💪💪💪💪💪

    • Jaka on 9. februar, 2019 at 19:10

    Lepa tekma… Solaja postaja pravi golgeter..

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook