Grb bo potrebno vrniti

Nova anketa, ki sem jo naredil na željo vas navijačev je zopet pokazala, da se večina vas navijačev rumeno modrih strinja, da je potrebno povrniti stare simbole.

Koprski novi predsednik in vodstvo se bo moralo spoprijeti s tem vprašanjem. Vodilo in volja koprskih navijačev je bila podana, sedaj ste na vrsti vi, ki bi morali poslušati glas tistih, zaradi katerih se nogomet na obali tudi igra.

Štart “kanarčki” – Legendarni navijač Kopra, ki je naše igralce poimenoval “kanarčki” po znanih rumenih majicah.

Komentarji9

Preskoči na obrazec za komentar

  • Adrijan on 7. januar, 2019 at 10:44

  Legendarnemu navijaču “ŠTART KANARČKI”, ki smo ga imenovali “JAGODA”, bi mu morali dati veliko večji pomen . Lepo bi bilo, da bi oseba , ki razpolaga z njegovimi podatki , napisala kratek življenjepis in ga objavila na spletni strani NK Kopra in na spletni strani FC Kopra.
  Gospod Jagoda je leta in leta hodil na tekme NK Kopra in kričal “ŠTART KANARČKI”. Nogometaše je imenoval kanarčke ,zato ker so imeli rumene majice kot kanarčki. To je ostalo v naših srcih in sedaj ne moremo kričati “start kozlički “,četudi bi hoteli. V tistem času, okrog leta 1970, je igralo veliko domačih igralcev.

   • admin on 7. januar, 2019 at 12:52
    avtor

   Vse lepo napisano, dodati pa je potrebno, da zaupanje vodstva v navijače in sodelovanje z njimi je predpogoj za delovanja kluba. Večkrat sem podal, kaj bi bilo potrebno storiti za našega nepozabljenega Jagodo ( g. Resinovič). Spomin na legendo naj ostane večno, da se tribuna najvarnejših navijačev poimenuje po njemu.

    • Tifozi1987 on 7. januar, 2019 at 14:44

    Stojan se strinjam 100%

    Vodstvo kluba pa itak ni pokazalo nobenega spoštovanja do našega JAGODE, ko so skinli KANARČKE in jih zamenjali z bošamarinskimi kozli…..pa da ne omenjam SVETEGA GRBA in rumeno modre barve😤😤😤😤😤😤

    Pa še to, politika ven iz kluba!!(!
    Ante pa naj bo pameten, da jih vse tera u tri pm…..nasprotno ga bojo zmouzli do konca in ga za…..i, ker samo še tega so sposobni😤😤😤

   • Tifozi1987 on 7. januar, 2019 at 14:46

   To so bili časi, ne pa to s….e, katerega je zakuhal nosonja oz. mr.šampjon liga😤😤😤😤😤😤😤😤😤

  • Adrijan on 7. januar, 2019 at 9:59

  Vsekakor je treba povrniti vse tisto kar si navijači želijo in zahtevajo . Če ne, ne bodo prihajali na tekme . Potem pa se sprašujem, zakaj sploh imamo klub , če ne uresničujemo želje navijačev . Še nekaj bi rad poudaril. Rad bi, da bi bilo v ekipi čim več domačih igralcev, ki so zrasli v koprskem klubu, najprej kot mlajši dečki , potem pa še kot kadeti in mladinci. In ne, da mladinci , ki končujejo svojo kariero kot mladinci, ne vedo v kateri klub bodo šli. Mogoče bi bilo pametno ustanovit koper U-21, ki naj bi igral v članski ligi.
  Lep pozdrav.

  • Starinavijač on 1. januar, 2019 at 19:48

  Kaj je pope….kje ti je šampjon liga?????
  Še ognjemet za novo leto si z…al

  • Simon on 1. januar, 2019 at 11:48

  Vrnitev simbolov sploh ni vprašanje, to se enostavno mora zgoditi. Ekipo sestavljati z mladimi igralci iz domačega okolja in jim dodati nekaj( 3) zares kakovostne tujce. In res ni potrebno biti vedno prvi na lestvici, ampak se vsaj boriti za prva štiri mesta. Ja in na koncu naj se igra zanimiva in dinamična igra, ki privablja gledalce(Liverpool). Če bo to izpolnjeno se navijači sami vrnejo na stadion, drugače se nadaljevala dosedanja zgodba “privat kluba” .

  • Koprčan on 1. januar, 2019 at 10:49

  Zakaj se vedno se vračamo na začetek in nikoli ne nadaljujemo in naredimo kaj več. Leta 2010 smo bili prvaki in nato spet strmi padec. Kaj lahko mi kdaj Primorci naredimo nekaj za prav. Ante se vrača, da se vrača in……. ali bo spet po starem. Navijači pričakujemo povračilo simbolov in spet nekaj, kar nas bo dvignilo. Mogoče se motim a tradicije so za to, da se spoštujejo tako vodstev in navijačev. Vodstvom se navijači v njihovo delo niso pretirano mešali, a hoteli so samo to, da je Koper pri vrhu….ne za vsako ceno prvi a na vrhu. In to bodo spet pričakovali tudi od sedanjega vodstva, kajti Koper tam enostavno spada.

  • Tifozi1987 on 31. december, 2018 at 21:26

  Stojan vse pravilno napisano!
  Srečno in zdravo 2019!💪💪💪🎆🎆🎆

Komentarji so onemogočeni.

EnglishSlovenian