Iztržili le točko

V 82 Primorskem derbiju sta si ekipi razšle brez zadetkov in gledalci pred TV smo gledali pravo uspavanko. Srečanje nam v prvem polčasu ni prineslo dobrega nogometa obeh ekip, bilo pa je vroče v 29. minuti, ko je Argentinec Claudio Spinelli prodrl po desni strani in podal do Mateja Palčiča, ki je streljal mimo levih vrat gostujočega vratarja Uroša Likarja. Koprčani so zopet prepustili igro gostom, sami pa so prežali na protinapade. Trener Rodolfo Vanoli je sicer malo pretresel ekipo, vendar brez pravega učinka. Sicer smo videli tri strele v okvir vrat ampak vse to je bilo premalo zelo premalo. Ko smo že mislili, da se bodo kanarčki v drugem polčasu razigrali je Timotej Dodlek dobil drugi rumeni in posledično rdeči karton, tako, da smo od 63 minute igrali z igralcem manj. Koper se je branil in prežal na proti napade in v enem takem smo imeli priložnost tudi zadeti, le Nardin Mulahuselnovič je bi oviran in mogoče pod prekrškom a se sodnikova piščalka ni oglasila. Kanarčki še naprej igrajo bledo in s takimi predstavami je evropsko tekmovanje po mojem v prvenstvu izgubljeno. V sredo nas čaka pokalna tekma v pokalnem tekmovanju proti Ptujski Dravi v prvenstvu prvega maja pa doma gostimo Bravo.

Koper – Gorica 0:0 ( 0:0)

Koper: Adam, Caimacov (68./Knežević), Cerovec, Dodlek, Guberac (82./Jelić Balta), Mittendorfer, Palčič, Pejić (57./Mišić), Spinelli (57./Vršič), Žužek, Mulahusejnović (82./Stevanović).
Gorica: Likar, M. Kavčič, T. Kavčič, Mavretič, Nkama, Oyewusi (59./Hodžić), Paljk (59./Begić), Širok (59./Vipotnik), Zirdum, Colley (81./Velikonja), Cvijanović (81./Mlinarić).
Sodnik: Rade Obrenović (Ljubljana)

Komentarji 4

Preskoči na obrazec za komentar

  • opazovalec on 26/04/2021 at 16:32

  kmalu bodo ostali prvoligaši pomlajevali ekipe,
  hitro , hitro naj se Ante zagrebe in pokupi vse kar je starega in to naj pripelje v koper, od teh čakat da bodo na dobro ime leteli po igrišču je velika utvara, trenerji so kolateralna škoda

  • rumen on 26/04/2021 at 10:27

  Upajmo, da bo sedaj res konec te more s trenerjem, tako namreč ne gre več naprej.

  • rumen on 25/04/2021 at 8:58

  Dejansko je potrebno nogometašem znižati plače ! To ni več podobno nogometu. Brez borbe, žara in želje po zmagi. Ob tem je nujno zamenjati tega trenerja, kajti s takimi bojazljivimi igrami se ne pride nikamor. Ne vem kaj je z Vršičem, očitno se ne more ujeti s to falango prišlekov, ki jih je pripeljal športni direktor. Naj igrajo rajši mladinci, čeprav za ceno v začetku slabših rezultatov. To kar nam sedaj kaže Koper ni prvoligaški nogomet. Še sreča, da ne sme biti gledalcev na tribunah, sicer bi jih ob takih predstavah kanarčkov šteli na prste rok.
  Predsednik bi moral ukrepati, dokler je še čas.

  • StariNavijač on 25/04/2021 at 1:08

  Nič od niča!
  Srebrniču se lahko zahvalimo, da bomo ostali v ligi!!!!!
  Vanoli in njegov catenaccio = ena velika cagata!!!!!!
  Ponovno bom rekel: Vanoli OSTOPI!!!!!!!!!!!

  Bogi moj Koper, zmeraj iste štorje, 100 letnica pa nekaterim res nič ne pomeni.😢

Komentarji so onemogočeni.