Gorica prihajamo

Kanarčki so med tednom na prijateljski tekmi premagali sosede iz Trsta. Italijanska tretje ligaška ekipa je klonila v podaljšku tekme, ko je žogo v domačo mrežo poslal Žužek. V nedeljo pa gre zopet za res, ko se na sever Primorske v tretjem krogu odpravljajo Koprčani proti starim rivalom Gorici. Srečanja so bila do sedaj vedno zelo zanimiva in negotova, Statistika pravi, da smo odigrali 78 tekem, zmagali 27 krat in prav toliko krat izgubili, 24 krat pa sta se ekipi razšle z neodločenim rezultatom.

V Trstu je za rumene zaigral po nekaj letih igranja v tujini tudi Matej Palčič, kateremu izrekamo dobrodošlico in dobrih iger za kanarčke. Prav tako bi večina navijačev želela v ekipi gledati mladega Badžota kot mu pravimo, saj si vsekakor to tudi zasluži. Guberca in Rajčeta vsekakor pogrešamo in upamo, da bosta kmalu nared za prvenstvene napore. Kot mi večkrat v pogovorih navijači namigujejo, Koper si vsekakor zasluži večji pridih domačih igralcev v prvi postavi.

Neposredni prenos: Planet 2
Stadion: Športni park Nova Gorica
Sodniki: Kajtazović Nejc (glavni sodnik), Kasapović Aleksandar (1. pomoč), Gabrovec David (2. pomoč) , Obrenović Rade (4. sodnik)

2 komentarja

    • Kanarinćić on 13/09/2020 at 20:40

    Dino takozvani strućnjak dej odpoved in se podaj v nogometne vode al pa k spovedi ti in tisti ki ti take cvetke sugerira, če razumeš kaj to pomeni

    • Dino on 12/09/2020 at 17:03

    Z Badžotom lahko igraš za obstanek v ligi, kaj več pa žal ne. Vsi bi radi imeli domače mlade igralce v prvi ekipi, a jih trenutno na žalost ni.

Komentarji so onemogočeni.