Drama v končnici tekme

Koprčani so se danes na koncu tekme proti nam neugodnim ajdovcem veselili kot mali otroci, kajti izenačili so v zadnjih sekundah tekme. Resnici na ljubo smo od prve minute gledali nerazpoložene domače igralce, ki niso in niso našli orožja za dobro postavljeno in organizzirano igro Primorja.

Težko priigrana točka

FC Koper – ND Primorje 2:2 (0:1)

Sodniki:Podgoršek Marko (glavni sodnik), Štrajhar Primož (1. pomoč), Vreček Bor (2. pomoč)
Delegat:Rojko Gregor
Št. gledalcev: 300

Zadetki:

Jakob Kodermac 0 : 1 32′, Jakob Kodermac 0 : 2, 71′ , Jaka Štromajer 1 : 2 89′, Jaka Štromajer 2 : 2 96′

Zadovoljni s točko

Rumeni so danes težje kot so si mislili osvojili doma le točko, ki pa je vredna zlata. Od prve minute srečanja nismo bili tisti pravi. Delovali smo utrujeno, brez žara in sredina ni delovala kot bi morala. Premalo dobrih akcij za zadetek smo videli v prvem polčasu in zdelo se mi je, da koprčani igrajo bolj nazaj kot naprej. So pa po grobi napaki naše obrambe ajdovci zadeli za vodstvo v prvem polčasu.

Drugi polčas so rumeni poizkušali izenačiti a ni šlo. Ista zgodba kot v prvem in zopet zadetek za goste. Sicer je po meni bil storjen prekršek nad našim igralcem, ko so rdečo črni izvedli hiter proti napad in zadeli za dve proti nič.

Prava drama pa se je zgodila proti koncu tekme, ko je za Koper v sami končnici zadel Jaka Štromajer in zmanjšal rezultat na dve proti ena. Kanarčkom po tem ni preostalo nič drugega kot totalni napad, in v enem takem in proti koncu sodnikovega podaljška Jaka zadene še drugič. Srečno izenačenje in veselje na tekmi igralcev rumenih, ko si moramo priznati, da je bilo tokrat Primorje boljše nasprotnik, Koper pa srečnejši.

Komentarji 4

Preskoči na obrazec za komentar

  • rumeni on 25/04/2019 at 7:31

  Koper bo verjetno igral v kvalifikacijah….a

  • Koprčan on 25/04/2019 at 7:18

  Vse je dobro, kar se dobro konča. In samo druga liga naj bo.

  • Joško on 21/04/2019 at 15:20

  Bravo navijač, ni predaje do konca !

  • navijač z obale on 21/04/2019 at 2:32

  Bravo, igra se do zadnjega žvižga, tudi če celo tekmo ne gre, je treba grist do konca!
  Dobro je, da vsake toliko pride taka tekma, da se lažje opazijo slabosti te ekipe. Danes smo imeli težave z ekipo, ki se je odlično branila in igrala na prekinitve in kontre, proti takim nasprotnikom je vedno težko igrat. Gre pričakovati, da bo nasprotnik v kvalifikacijah za 2.ligo imel podoben sistem igre zato je potrebno biti previden in ne začet tekme z “lako čemo” načinom.

Komentarji so onemogočeni.

NK Koper 1920 - 2020 " Bodi moder, navijaj za rumene "