Dovolj zaloge za nedeljo

Koper je danes visoko ugnal ekipo iz Grada, a ne moremo se otresti misli, da je pomembnost tekme naredila svoje in nismo bili prav zadovoljni s igro rumeno modrih. Ampak zmagi se ne gleda v zobe in potovanje na vzhod v nedeljo bo prav prijeten. Koprčani so povedli že v 1. minuti srečanja, ko je svojega vratarja Lazarja Mikovića z glavo premagal Nino Bernjak. V 37. minuti , so rumeni povišali vodstvo, ko je prvi strelec Koprčanov Edi Baša, zadel iz iz najstrožje kazni. Srečanje se je bližalo koncueI in grala se je 77 minuta, ko so Koprčani na Bonifiki videli še drugo najstrožjo kazen, ko je zopet v drugo bil natančen Edi Baša. Končni rezultat je v isti minuti z lepim strelom v desni kot gostujočega vratarja postavil Željko Tomić. “Kanarčki” so tako z visoko zmago doma že z eno nogo 2. SNL.

FC Koper – NK Grad 4:0 (2:0)

Nino Bernjak (ag)1 : 0, 1′, Edi Baša (11m)2 : 0 37′, Edi Baša (11m)3 : 0 77′, Željko Tomić 4 : 0 78′

Sodniki:Žnidaršič Andrej (glavni sodnik), Brezar Davor (1. pomoč), Kalan Miha (2. pomoč)
Delegat:Komel Bogdan
Št. gledalcev: 1000

FC Koper: Bužan, Opara, Cerovec (68` Gajšek), Guberac, Vrdoljak, Badžim, Glavaš, Baša, Tomić (86` Andeljić), Hadžić, Štromajer (60` Sačer)

Grad: Miković, Žnidarič, Celec, Poredoš (87` Marič), Belna, Stošić, Kolmanko (90` Marič), Potočnik, Fujs, Gašperšić (82` Seršen), Bernjak

Podpora Tifozov Igorju Benedejčiču in Andreju, ki se mu je zgodila velika izguba.

Komentarji9

Preskoči na obrazec za komentar

  • Rumen za vedno on 07/06/2019 at 7:46

  Res je vračamo se na Bonifiko, ma res je tudi to, da bo Ante moral vrniti ime NK KOPER, STARI GRB in svete BARVE. Če ne se bojim, da bo vse po starem. Mi nismo Kozli, mi nismo kozlički mi smo kanarčki. Upam, tudi da se bo nova tribuna poimenovala po Jagodi.

  • VednoKoper on 06/06/2019 at 14:03

  Vesel sem rezultata in obiska tekme.Malo so me le motili določeni komentarji med obiskovalci.Tekma je bila izredno pomembna, najpomembnejša v zadnjih dveh letih, zato so bile kritike pretirane.Za lepo tekmo sta potrebni dve moštvi, NK Grad pa se je ves čas branil, zato ni bilo vedno vse tekoče.Večina fantov na igrišču je pomagala našem Kopru čez 4. ligo in zdaj čez 3. ligo.Zaslužijo si spoštovanje in podporo.Ne predstavljam si, kako je težko igrat, če si deležen kritik od svojih navijačev, pa čeprav vodiš od prvih sekund.Rezultati proti Tolminu, Izoli, v finalu MNZ pokala…..kaj pa še lahko več zahtevamo?Ne strinjam se niti s tem, da igralci niso na nivoju 2.lige.Seveda zahteva vsako napredovanje, tudi kvalitetnejše igralce, toda vseeno sem videl precej pozitivnega včeraj.Upam, da bo ostal Edi Baša, katerega se ne bi branili niti prvoligaši.Da ne naštevam vsakega posebej, hvala fantje za trud in prikazano, Koper bi moral biti ponosen na vas.Veseli me tudi, da je vse več domačih fantov…..in ko se vrnejo stara obeležja……mislim, da moramo nuditi podporo, ne pa samo čakati na napako, da se lahko repenčimo.Skoraj sem pozabil….čestitam Tifozom za kulturno navijanje in upam, da vas bo vse več.

   • Kanarino on 07/06/2019 at 10:38

   Pravilno zapisano, ni potrebno vedno samo kritizirati. Koper je v preteklosti vedno imel navijače, ki so igralce vzpodbujali in ne grajali. Kapetan je igral s poškodbo, da bi pomagal svoji ekipi do želenega rezultata. Lahko si je, ko je vztrajal v igri poškodbo še poslabšal, a mu zaradi tega ni potrebno žvižgati, potrebno ga je razumeti, čeprav je bilo zame to neumno dejanje. Cilj je verjetno dosežen, bravo Koper

  • Navijač on 06/06/2019 at 9:39

  Igra res ni bila na najvišjem nivoju – mogoče je kriva vročina in pomembnost tekme. Kljub temu ogromna prednost pred drugo tekmo. Lepo je videti, da se ljudje vračajo na Bonifiko. Čestitke igralcem, štabu in upravi. Forza Koper.

  • Vedno Kanarcek on 06/06/2019 at 9:35

  Zmaga zasluzena, kljub nezanimimi in raztrgani igri. Za miren in prepricljiv nastop v drugi ligi, potrebuje ekipa primere okrepitve. Najvecja vcerajsnja pridobitev, postopno vracanje navijacev na Bonifiko. Srecno NK Koper.

  • navijač on 06/06/2019 at 8:59

  po dolgem času sem si tudi sam ogledal tekmo v živo, popolnoma se strinjam s predhodniki, ne gre za samo slabo igro, gre predvsem za to, da so igralci zelo povprečni in brez okrepitev bo igranje v 2 ligi težko. Po mojem mnenju manjka v ekipi kar nekaj kvalitetete. Kopru želim veliko sreče, vendar se bojim, da v 2 ligi ne bo enostavno s tem kar sem videli. Za prvo pa bo treba postoriti veliko več. SREČNO NK KOPER

  • Joško on 05/06/2019 at 22:52

  Samo pozitivno naprej, kljub povprečni igri danes .
  Forza Koper

  • Stari navijač on 05/06/2019 at 22:04

  Igra na nivoju 3 lige. Za 2 ligo bojo potrebne okrepitve na mestu štoperja, 2 vezista in klasična špica!

  • navijač z obale on 05/06/2019 at 22:01

  V redu je, v nedeljo samo odigramo brez skrbi in bi moralo biti vse v redu. Ni bla najlepša igra ampak goli štejejo. Nasprotnik ni pokazal nič posebnega.
  Pohvale za številčno občinstvo

Komentarji so onemogočeni.

NK Koper 1920 - 2020 " Bodi moder, navijaj za rumene "