Domžale na Bonifiki

Prvenstvo se nadaljuje, Koprčani so ta teden odigrali prvenstveno tekmo v Kidričevem, v soboto pa prihajajo na Bonifiko Domžale. Kanarčki potrebujejo zmago, da se priključijo sredini lestvice. Zadnje tekme so pokazale, da rumeni stopnjujejo višji ritem v igri . Prava poživitev za hitrejšo igro kanarčkov je tudi Klavdio Spinelli, ki je vstopil v zadnjih minutah proti Aluminiju. V klubu niso prejeli dovoljenja, niti nobenega odgovora s strani NIJZ za organizacijo tekme z gledalci. Tekma bo zato zaprta za javnost, prenos si boste lahko ogledali na programu Planet2.

Miran Srebrnič, trener Kopra: “Analizirali smo nasprotnika, gre za dobro ekipo. Naš prvotni cilj je ponoviti predstavo iz Kidričevega, kjer smo bili boljši. Od igralcev zahtevam takšno energijo kot so jo pokazali v torek. Če bo tako, bomo nevarni in si ustvarili priložnosti. Upam, da bomo imeli malo več sreče, kot smo jo imeli do sedaj.”

Ali ste vedeli?

Senijad Ibričić se v soboto prvič po treh letih in selitvi ob Kamniško Bistrico vrača na Bonifiko. Nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine je v dresu Kopra igral v sezoni 2016/17, ko so se Primorci poslovili od Prve lige Telekom Slovenije.

FC Koper – NK Domžale

7. krog Koper, ŠRC Bonifika Koper 17.10.2020 ob 15.45 Prenos: Planet 2

Sodniki: Borošak Alen (glavni sodnik), Benc Uroš (1. pomoč), Friš Tadej (2. pomoč) , Matković Aleksandar (4. sodnik), Delegat: Bezjak Dušan

Statistika medsebojnih tekem
Vse tekme tekme zmage neodločeni porazi goli
Koper…….63 23 15 25 77
Domžale. 63 25 15 23 81