Kanarčki spomladi letijo visoko

V Domžalah smo v prvem polčasu videli dobro predstavo kanarčkov, veliko strelov proti vratom Miheljaka, vendar brez doseženega dosežka. Lepe priložnosti rumenih, predvsem Kaheem Parrisa in Andreja Kotnika proti koncu prvega polčasa. Domači pa so imeli vratnico, ko bi lahko žoga pristala za hrbtom Goluboviča. V nadaljevanju kanarčki v 47 minuti zadenejo za vodstvo, ko je Lamin Colley tudi z edinim zadetkom odločil srečanje. Dejali bi, da so Koprčani bili boljši nasprotnik in tudi zasluženo zmagali. Na zadnjih šestih tekmah so rumeni zbrali, kar 16 točk in se vodilnemu Mariboru približali na vsega točko zaostanka. V naslednjem krogu igramo doma proti Olimpiji, v sredo pa kanarčke čaka srečanje v pokalu proti Celju, tako, da ostajamo v igri za dvojno krono.

Domžale : Koper 0:1 (0:0)
Strelci:Colley 47′,

Rumeni karton:
Parris, Ibričić,

Rdeči karton: Dobrovoljc

Sodnik: David Šmajc (Predoslje pri Kranju)d

Domžale: Mihelak, Šoštarič Karič (57./Klemenčič), Dobrovoljc, Alić, Husmani, Žinić, Jurilj (57./Saitoski), Ibričić (57./Markuš), Repas, Perc (77./Podlogar), Georgijević (68./Vuk).

Koper: Golubović, Bručić, Rajčević, Žužek, Novoselec, Jelić Balta, Vešner Tičić (93./Bešir), Šušnjara (70./Jasaragić), Kotnik (70./Osuji), Parris (84./Krajinović), Colley (84./Guberac).