Remi v Ljubljani

Povratna tekma pokala Slovenije

NK Olimpija : FC Koper 1:1 (0:0)

Lendrić 60.; Baša 49.

Ljubljana, stadion Stožice, gledalcev: 2300, glavni sodnik: Darjan Kovačič (Grosuplje), pomočnika: Simon Smej (Fokovci) in Gorazd Topolnik (Ljutomer), četrti sodnik: Vojko Goričan (Loče), delegat: Leopold Roglič (Kisovec).

Olimpija: Vidmar, Boakye, Ilić, Gorenc (od 46. Maksimenko), Jurčević, Valenčič, Avramovski (od 78. Kobiljar), Lupeta, Lukanović (od 78. Suljić), Črnic, Lendrić. Trener: Zoran Barišić.

Koper: Grlj, Hadžić, Petrović, Tramte, Maslić (od 71. Vrdoljak), Glavaš, Kovačević, Ajkić (od 86. Opara), Tomić, Baša, Verunica. (od 88. Fatić). Trener: Damir Milinović.

Na povratni tekmi četrtfinala pokala Slovenije so zmaji potrdili uvrstitev med štiri najboljše.

V prvem polčasu zmajem ni uspelo doseči gola. Imeli so številne priložnosti, prednjačil je Lendrić, najbližje golu pa je po strelu z razdalje prišel Boakye. Koprčani niso ogrožali vrat Nejca Vidmarja, so pa zato povedli takoj na začetku drugega polčasa. Po levi strani je pobegnil Verunica in z levico streljal a je Vidmar njegov strel ubranil, nato pa je odbitek v mrežo pospravil Edi Baša. Vodstvo rumenih ni dolgo trajalo. Deset minut kasneje je pritisk zmajev obrodil sadove, saj je z neposredne bližine v polno meril Ivan Lendrić in rezultat izenačil. Toda Koper je takoj v isti minuti spet imel priložnost zadeti a je strel Verunice domači vratar ubranil. V nadaljevanju tekme so imeli domači več od igre in več priložnosti, rumeni pa so prežali naproti napade a je ostalo 1:1.

Komentarji8

Preskoči na obrazec za komentar

  • Rumeni on 01/11/2018 at 7:00

  Igra proti rezervistom Olimpije niti ni bila tako slaba. Postavljena obramba in hitri prehodi v napad. Tako bi morali igrati tudi doma prvo tekmo. A je potrebno nekaj narediti s vratarjem, ki ne vliva nekega zaupanja in enostavno ne zna uloviti in zadržati niti ene žoge. Škoda, da se ne da več prilike Bužanu.

   • Resnica on 01/11/2018 at 8:06

   Vceraj proti tretji ekipi Olimpije,doma proti drugi ekipi Olimpije. Ni primerjave,oboji slabi,negledljivi. Ampak zdaj kozli igrajo proti Adrii preko katere bodo prisli v cempjns lig. Morali bi reci hvala Mandaricu, ki ne sestavlja ekipe in trenerju Barisicu,da je v igro poslal igralce (Lukanovic),ki jih niti v klubu ne poznajo in da niso igrali tisti kot proti Mariboru,ker bi s5 ponizali kozle.

   • opazovalec on 01/11/2018 at 20:03

   Na prvem mestu je to trener ali tisti, ki naj bi mu ukazoval koga v igro in koga ne!
   Klub forsiranju tip ni G od golmana,
   to sta bili revialni tekmi za nas, valjda se ponudi na ogled najboljše kar imaš, ne pa da se pol stadiona posmehuje že na prvi tekmi , tip žoge ni sposoben poslati niti do sredine igrišča
   za “tlakovati ” kariero podpovprečnežem , kaže na to, da nekdo nima pojma
   poden!!!
   dobre igralce na klop, amaterji na igrišče – samo v kopru
   Vergogna!!!

  • Starinavijač on 31/10/2018 at 21:57

  Dujo, pozabil si še napisat, da so “stručkoti“ uničili skoraj 100 letno zgodovino NK Kopra!

  • Dujo on 31/10/2018 at 15:19

  Popovič grobar NK Koper. Uničil klub, prvoligaše, mladince in še zdaj rovari njegova Eva Braun. V nedeljo 18. novembra vsi na volišče, da odženemo to bagro in vrnemo klubu obeležja in ugled, ki ga je imel. Tifozi ne pozabimo!

  • Koprčan on 31/10/2018 at 11:02

  Da res je v Izoli se je videla prava resnica. Nekaj tifozov je res bilo in to je spodbudno, ampak tisti pravi navijači so bili na drugi strani tribune in to v velikem številu. Poslušanje njihovih komentarjev dokler se ne spet vrne starih obeležij, ki jih je zamenjal grobar koprskega nogometa jih ne bo več na Bonifiki. To je resnica, ki je žal ne morete spregledati.

  • Koper1 on 31/10/2018 at 10:36

  Skoz neko kritiziranje kluba navijace itd… vsi skoz neki pametujejo prek fotelje na netu pol pa skoz kje so navijači v izoli se je videla realna slika .

  • KP stara garda on 31/10/2018 at 8:51

  Baje,da gre danes v Ljubljano najmanj 10 avtobusov z navijaci Kopra.
  Celo toliko je rizicno,da so blokade vse okoli Ljubljane…namrec v 15 km v kratkem obdobju se znajdejo tri zelo mnozicne navijaske grupe….GD,Viole in kozli

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook