Zmaga v Krškem

Kanarčki so po silovitem začetku domačih, hitro vzpostavijo ravnotežje in si takoj priigrali dve lepi priložnosti. Toda Vršič in Štromajer sta bil nenatančna. Toda tudi Krčani so v 22 minuti imeli stoodstotno priložnost je pa Mišič žogo poslal v kot. Koprski igralci so imeli v svoji posesti več žoge in še nekaj priložnosti v prvem polčasu, vendar so se igralci obeh ekip napotili v slačilnico brez doseženega zadetka.
V drugi polčas Koprčani vstopijo bolj agresivno in takoj v 48 minuti preko Gorana Galešiča zadenejo za prvo vodstvo. V 62 minuti Jelič Balta z lepim strelom poveča vodstvo na dve proti nič. Mladi Bešir pa je v 84 minuti storil neumnost, ko je povlekel za roko domačega igralca in sodnik je zapiskal enajstmetrovko, ki so jo domači tu realizirali.
Koprčani so se z zmago približali vodilnim Radomljam le na točko.

Osma zmaga proti Krškemu

Strelci: Galešič (1:0) 49′, Jelić Balta (2:0) 63′, David Žabec (11m) 84′

Rumeni kartoni: Stipe Vrdoljak, Ivan Borna Jelić Balta, Robi Gajšek, Goran Galešič

Sodniki:Žnidaršič Andrej (glavni sodnik), Brezar Davor (1. pomoč), Černe Tomaž (2. pomoč)
Delegat: Šturm Emil
Št. gledalcev: 300

Krško: Zalokar, Eckert, Sokler, Čirjak (od 75. Anković), Eller (od 46. Mlinar), Dadić, Florjanc, Kendeš (od 58. Regvar), Zakrajšek, Pamić, Žabec.

Koper: Nenezić, Mišić, Jelić Balta, Vrdoljak, Vršič, Meštrić (od 59. Bešir), Baša (od 86. Gajšek), Žužek, Galešić, Hadžić, Štromajer (od 56. Vekić).

Igrali še:Vekič, Bešir, Gajšek

ša,

1 komentar

    • Tifozi1987 on 05/10/2019 at 22:31

    Koper prvoligaško💪

Komentarji so onemogočeni.

NK Koper 1920 - 2020 " Bodi moder, navijaj za rumene "