Danes smo bili …

Predstava rumenih danes ni bila na ravni iger iz prejšnjih srečanjih. Ekipa Brava je prišla po točko, a je odnesla vse tri. Obrambna taktika trenerja gostov, ki so se skozi celotno srečanje branili in le par krat ustrelili proti vratom Adama je bilo dovolj, da so kanarčki doživeli svoj prvi poraz. Zadetek pa so prejeli po podaji s kota, ko je bil pred domačimi vrati najvišji Vanja Drkušić ter z glavo goste poslal v vodstvo. Koprčani so sicer imeli v prvem polčasu tam nekje od 30′ do 40, kar nekaj priložnosti a se ni izšlo. Domači so danes delovali bledo a so še vedno prvi in jih že v četrtek čaka doma Aluminij.

Koper – Bravo 0:1 (0:0)

Stadion Bonifika, glavni sodnik Slavko Vinčić.
Strelec: 0:1 Drkušić 75.

Koper: Adam, Palčič, Žužek, Rajčević, Bručič, Jelič Balta (od 65. Grudina), Barišič, Varešanović, Tičić (od 70. Guberac), Parris, Colley (od 56. Osuji).

Bravo: Josipović, Drkušić, Križan, Maruzin (od 70. Memić), Trontelj, Trdin, Kirm (od 65. Spanring), Simon, Jakšić, Kramarič, Bajde (od 82. Ogrinec).

Rumena kartona: Grudina; Bajde.

1 komentar

    • primorski navijač on 20/09/2021 at 15:51

    Ne najboljša predstava, videlo se je predvsem v zadnjih 20 minutah, da je igralcem padla koncentracija, delovali so frustrirani in utrujeni, ter nekaj poskušali z glavo skozi zid. Žal ni šlo. Na srečo je dovolj prednosti, da to še zdaleč ni konec sveta in mogoče je ta poraz prišel v pravem trenutku, da se spustimo malce nazaj na realna tla in vzamemo vsako tekmo bolj previdno in bolje pripravljeni.

Komentarji so onemogočeni.