Celje se je izvleklo

Kanarčki so danes v ospredju državnega nogometnega prvenstva odigrali dvoboj proti ekipi iz Celja. Nogometaši Kopra in Celja so se v zadnjem obračunu osmega kroga Prve lige Telemach razšli brez zmagovalca. Na Bonifiki je bilo 1:1. Spremljali smo enakovreden dvoboj, saj sta ekipi dominirali vsaka po en polčas. Prvi polčas so se rumeni preveč povlekli in pustili gostom prevlado na igrišču. V drugem polčasu pa se je trener Kopra le drznil zamenjati nekaj igralcev, ki so nato potek srečanja obrnili. Izenačujoči zadetek so Koprčani le dosegli po podaji povratnika Aneja Jeleniča, ki je z lepim predložkom našel prostega Osujija, ki je žogo pospremil v mrežo. Naslednje srečanje igrajo kanarčki proti ekipi iz štajerske prestolnice.

Prva liga telemach

Koper – Celje

KOPER – CELJE 1:1 (0:1)
Osuji 90.; Kvesić 16.

FC Koper: Koprivec, Barišić, Mittendorfer, Nkada (58./Ankrah), Omladić (82./Groznica), Pabai, Pavlović, Prce, Ruedl (46./Osuji), Tepšić (46./Orazov), Tičić (73./Jelenič).

NK Celje: Rozman, Bobičanec, Karničnik, Matko, Milić (62./Vuklišević), Nemanič, Prutsev (79./Edmilson), Svetlin (24./Lamy), Kvesić (78./Kouter), Zabukovnik, Zec.

Sodnik: Rade Obrenović (Ljubljana)