Koper prevladoval v Celju

Današnje srečanje v Celju nam je postreglo z zanimivim nogometom. Ekipi, ki sta se še v prejšnjem prvenstvu borile za obstanek, sta danes pirkazali, da si zaslužita igranja na najvišji ravni. Celjani so kot smo pričakovali takoj prevzeli pobudo, Koprčani pa prežali na proti napade. In v enem takem smo v 25 minuti videli zadetek Kaheem Parrisa in vodsto kanaračkov. Domačini so proti koncu napadali in v finišu prvega polčasa izenačili. V drugi polčas so kanarčki vstopili z namero zmagati in to se je tudi zgodilo. Mirna preudarna igra z hitrim Parrisom na boku je obrodila sadove. Koprčani so še dvakrat zadeli in se prikazali v dobri luči.Koper pa bo v naslednjem kolu gostil Domžale, a točen termin tekme še ni znan.

CELJE – KOPER 1:3 (1:1)
Božić 44.; Parris 25.65, Collley 83

Sodnik: Rade Obrenović (Ljubljana)

Celje: Rozman, Zaletel, Zec, Kuzmanović, Flis, ( Brecelj)Svetlin, (Begič),Kadušić, Šporn, (Verbanec), Mayeuski, Medved, (Sotler) Božić.

Koper: Golubović, Palčič, Novoselec, Rajčević, Bručić, Grudina,( Jelič Balta) Barišić, Guberac, (Oštrek) Vešner Tičić,(Bešir), Mulahusejnović, (Collley)Parris, (Krajinovič).

Celjani so bili na dvoboju tretjega kroga zelo nevarni, Koper pa je bil učinkovitejši. Celje je imelo izjemno veliko težav v obrambi. Hitri Jamajčan Kaheem Parris je povzročal branilcem precej preglavic, dvakrat pa je tudi zatresel mrežo domačinov. Prvič v 25. minuti, ko se je žoga s precej sreče odbila od njegove noge za hrbet Rozmana, drugič pa v 66. minuti po lepem protinapadu. Za piko na i je poskrbel Lamin Colley  v 84. minuti, srečanje se je končalo z rezultatom 3:1.

Komentarji5

Preskoči na obrazec za komentar

  • Jaka on 01/08/2021 at 9:44

  Fantastična tekma…igramo za zabit gol, napadalno usmerjeni, povezani, borbeni…
  Lahko smo ponosni!!!
  Forza Koper

  • Borut on 01/08/2021 at 8:21

  Od kdaj pa je Stojan trener našega Kopra?
  Obrni se na trenerja, mislim, da bi ti lahko odgovoril na to vprašanje!

   • StariNavijač on 01/08/2021 at 16:49

   Svašta, kakšna kultura in prijaznost ?!
   Stojana sem vprašal, glede nato, da je na tekočem z informacijami kar se tiče Kopra!

    • admin on 01/08/2021 at 17:06
     avtor

    V odgovor Staremu naviajču, najprej vesel sem, da se kulturno in brez žalitev pogovarjete na spletu. Borut verjetno ni mislil nič slabega. V vašo vednost se sam v delo trenerja in vodstva kluba ne vtikam, to je njihovo delo, moje pa je pisanje. Če dobim kakšno koristno informacijo vam jo z veseljem posredujem. Letos smo dobro vstopili v prvenstvo, in navijači smo sigurno navdušeni z igrami naših kanarčkov. Želim vam, da še vedno spremljate mojo stran in mnogo užitkov v gledanju naših kanarčkov.

  • StariNavijač on 01/08/2021 at 0:40

  Kako sem vesel, da naš Koper spet IGRA nogomet in zmaguje!

  Stojan, kaj se ve, zakaj Žužek ni igral?

Komentarji so onemogočeni.