Bravo in Koper brez zadetkov

Koprčani so danes v spodnji Šiški proti ekipi Brava iztržili točko. Prvi uradni dvoboj Brava in Kopra se je kar pravično končal brez zmagovalca, čeprav smo bili v 29. minuti blizu zadetka, ko je Matej Palčič zadel prečko.

Bravo : Koper 0:0 (0:0)

Bravo: I. Vekić, Španring (od 61.Kurtović), Drkušić, Brekalo, Trontelj, Žinko (od 68. Maher), Agboyi, Ogrinec, Nukić, Šego (od 61. Žugelj), Kidrič

 Koper: Vargić, Jozinović (od 21. Krajinović), Cerovec, Žužek, Palčič (od 66. Badžim), Dodlek, Pejić, Vršič (od 45. Jelić Balta), Stevanović (od 46. Vošnjak), Mišić, Mulahusejnović (od 66. L. Vekić).

Rumeni kartoni: Drkušić; Vošnjak, Krajinović.
Rdeči karton: /.

Sodniki:Matković Aleksandar (glavni sodnik), Friš Tadej (1. pomoč), Šumer Žiga (2. pomoč) , Vinčić Slavko (4. sodnik)
Delegat:Komel Otmar
Št. gledalcev: 400

V prvem polčasu so si kanarčki priigrali tri riložnosti, a so ostali brez zadetka. V šesti minuti je Darko Mišić sprožil malo z desne, Igor Vekić pa je bil na mestu. V 29. minuti je z dobrih desetih metrov sprožil Matej Palčič, toda na svojo žalost zadel le prečko. V 38. minuti pa je od daleč poskusil Nardin Mulahusejnović, Vekić pa je žogo odbil v kot.

Domači, so opozorili predvsem proti koncu prvega polčasa, ko je strel sprožil Sandi Ogrinec, Ivan Vargić, ki je žogo slabo odbil, Rok Kidrič pa je s petih metrov slabo streljal.

Trener Kopra je že v prvem polčasu morali zamenjati poškodovana Gorana Jozinovića in Dareta vršiča. Na začetku drugega polčasa pa je Miran Srebrnič opravil še tretjo menjavo in v igro poslal mladega Adama Vošnjaka.

Do konca nevarnejših akcij ne enih ne drugih ni bilo, bilo je nekaj nenatančnih strelov, ki pa niso pomenili nobene nevarnosti za oba vratarja. Almin Kurtović je poslal visoko žogo proti golu, od sonca zaslepljeni Vargić pa je imel nekaj težav, na drugi strani pa je sprožil tudi Vošnjak v 81. minuti. Koper naslednjo tekmo igra v nedeljo doma proti Muri.

slika vir: Sportal

1 komentar

    • vedno kanarcek on 20/09/2020 at 8:47

    Čestitke fatom za prikazano igro, predvsem v prvem polčasu. Ekipa potrebuje se enega veznega igralaca in hitrega napadalca. Po odhodu Vršica je igra izgubila na prodornosti proti naspreotnemu golu. Bravo Koper.

Komentarji so onemogočeni.