Uspavanka na Bonifiki

Zadnje srečanje zanimivega 27.kroga se je odigralo na Bonifiki, kjer sta se srečala Koper in ekipa Brava. Bleda in anemična igra kanarčkov v prvem polčasu, ko nismo videli niti en strel v okvir vrat je bila prava uspavanka za tisto nekaj gledalcev na tribuni Koprskega stadiona.Sicer nekaj malega posesti žoge so domači le imeli a to je bilo tudi vse. Srečanje bo tako odšlo hitro v pozabo, kajti tudi v drugem polčasu si nismo nagledali dobrega nogometa. Priložnosti ni bilo, poškodba najboljšega strelca Barišiča in osvojena samo točka.Naslednje srečanje je že v nedeljo doma proti Aluminiju.

Koper : Bravo 0:0, (0:0)

Strelci:
Koper: Golubovič, Rajčevič, Novoselac, Bručič, Cukljati, Jelič Balta, Vešnar Tičič, Barišič, (Šušnjara), Đira( Colley) Parris, (Krajinovič),Osuji (Kotnik)

Bravo: Orbanič, Milič, Jaksič, Križan, Kavčič, Kurtovič, Nsana, Španring, Kramarič, (Kerin), Memić, (Sever),Maružin, (Bajde)

Rumeni karton: Simon Nsana, Kramarič, Jelič Balta, Šušnjara, Colley, Kurtovič
Sodnik : Matković,

Prvi nastop mladega Cukljatija za kanarčke je presenetil mnoge. Dobro je opravil nalogo, ko je zamenjal rahlo poškodovanega Mateja Palčiča. ” Zelo sem vesel na debiju v prvi ligi in zahvaljujem se trenerju in igralcem, ki so mi zaupali”.

Komentarji 3

  • rumeno-plavi on 14/03/2022 at 18:24

  Čestitke debitantu, samo tako naprej
  Edina svetla točka včeraj, bravooo.

  • MiSmoKoper on 14/03/2022 at 12:06

  Nič od niča!!! Nekateri igralci očitno so že z mislimi v drugem klubu, edina katera sta se res trudila sta Barišić in Cukjati (zanimivo oba domača igralca). Ostalo v pozabo. V drugem klubu, bi bili finančno kaznovani in marsikateri bi končal na tribuni.
  Mahhh, škoda besed, bojim se, da nekdo zunanji vpliva na situacijo.

  • rumeni on 14/03/2022 at 7:24

  Upam, da ne prihajamo počasi na stare tirnice. Trener tukaj težko kaj stori. Forma je padla, vprašanje je tudi kondicijska pripravljenost nekaterih igralcev pri teh zgoščenih tekmah. Igralcem ne bi škodila kakšna dodatna motivacijska obdelava.

Komentarji so onemogočeni.