Bonifiko so zapustili

Na omrežju je obkrožila novica, da je dolgoletni trener mladih Ljubo Vrkič zapustil “kanarčke”. Takoj za tem smo na uradna strani prebrali tudi uradno novico, da se je po sredini tekmi trener selekcije U-13 Ljubo Vrkić odločil, da ne bo več nadaljeval dela v nogometnem klubu FC Koper.

Dolgoletni trener se ni uspel prilagoditi in vpeti v sistem delovanja, česar mu po dolgih letih drugačnega delovanja in navad ne gre zameriti. Lahko pa bi svoje delo opravil do konca vsaj zaradi otrok, če ne zaradi kluba. Ljubu Vrkiću se zahvaljujemo za delo in energijo, ki ju je vložil v mlade nogometaše in mu želimo veliko sreče in uspeha na nadaljnji življenjski poti so še zapisali na uradni strani.

Floskule, ki smo jih vajeni poslušati iz kluba nas več ne presenečajo. Pred kratkim je prav tako iz kluba odšlo kar nekaj obetavnih trenerjev. Med njimi zasledimo Kavčiča, Nadala in še koga, da pa ne omenimo, da je klub moral zapusiti tudi Ermin Hasič, ki je po največ odigranih tekmah za NK Koper živa legenda kluba.

1 komentar

    • Starinavijač on 31. 3. 2018 at 15:11

    Najslabša uprava v zgodovini NK Kopra. Ljubo, Nadal, Hale in vsi ostali, srečno naprej in hvala za vse kar ste dobrega naredili za NK Koper!

    Uprava, vi ste pogrebniki koprskega nogometa, uničili ste naš sveti klub!

Komentarji so onemogočeni.

EnglishSlovenian