Boljši tudi od ekipe Brava

Koprčani so danes popoldne ugnali drugouvrščeno ekipo druge slovensle lige. Prava prvenstvena tekma bi dejali in prava za vpogled pripravljenosti rumeno modrih.

FC Koper – NK Bravo 1:0 (0:0)

Baša 46′

FC Koper: Bužan, Hadžić, Cerovec, Petrović, Vrdoljak, Andjelić, Glavaš, Guberac, Baša, Sačer, Šolaja. Igrali so še: Cvek, Stojković, Badžim, Opara, Verunica, Čavalić, Angov, Štromajer, Gajšek.

NK Bravo: Gril, Trontelj, Brekalo, Zec, Kurtović, Žinko, Žagar Knez, Dabro, Jašaragić, Krcić, Džajić. Na klopi: Vekić, Ihbeisheh, Piskule, Kirm, Palamar, Španja, Križan, Nukić, Jugovar.

Koprčani  so bili boljši nasprotnik na začetku drugega polčasa, ko so po napaki gostujoče ekipe zadeli. Strelec edinega zadetka za rumene je bil Baša, ki je z lepim strelom  premagal gostujočega vratarja. Za samo tekmo bi dejali, da so gostje imeli več posesti žoge in delovali nekako bolj uigrano a vendar se trdoživi koprčani niso dali in vknjižili novo zmago. V obrambi  je v drugem polčasu kraljeval povratnik med rumene Luka Badžim in pokazal, da je na njega potrebno računati.

Koprčani naj bi v torek igrali proti Sturmu iz Gradca a je to srečanje odpovedano kot tudi tekma proti Jadranu iz Poreča. Bo pa v sredo Koper ob 15 h v Umagu igral proti srbski ekipi  NK Brodarac.

 

Facebook
Facebook