Barišič se vrača?

” Maks si to želi in hoče se vrniti domov, ker ve, da ga bomo zopet igralno dvignili, da je Koper tista odskočna deska za ponovno oživitev njegove kariere, kar so pri Kopru že večkrat dokazali ( Vršič, Menyd, Nilton itd).Maks Barišić, ki se je medtem že pridružil treningom “kanarčkom” tudi zaveda. To pa še ne pomeni, da se bo naš otrok, ki se je preizkusil tudi pri Milanu, zagotovo vrnil na Bonifiko, saj ga s Catanio veže še veljavna pogodba. V klubu verjamejo, da se bo zgodba razpletla zanj in za nas na najboljši možni način.

Maks Barišič

Kar sem videl do sedaj, sem navdušen je dejal predsednik Anto Guberac. Ne bo le okrepitev za našo ekipo, temveč tudi precejšnja osvežitev za celotno ligo. V italijanski ligi je dozorel, že od nekdaj pa vemo, da je tudi karakterno močan igralec. Italijanska tretja liga je zelo zahtevna za igranje, nenehno se moraš dokazovati in se boriti za svoj položaj je dejal Anto Guberac ter napovedal, da bodo “kanarčki” v teh dneh navezali stike še z enim pobeglim sinom Bonifike Matejem Palčičem, ki je sedaj član moldavskega Sheriffa.

1 komentar

    • nostalgik on 20/05/2020 at 10:48

    Še en dokaz da ni za hodit u tujino prezgodaj ,sploh pa v Italijo .Maks je bil odličen igralec kar se ga spovnem ,ko je bil še v Kp,in mogoče če bi odigral kašno sezono v članski 1.ligi ,mu ne bi rablo hodit nazaj u Kp za obudit karijero ,čeprav sem slišal ,da je imel precej težav s poškodbami.Sigurno znanje ima ,bomo pa vidli v kašnem stanju je .

Komentarji so onemogočeni.