Aluminij pričakuje Koper

Aluminij po veliki zmagi nad Mariborom pričakujejo Koper, vodilno ekipo Prve lige Telemach. Kanarčki v letošnji sezoni še ne poznajo poraza, ob šestih zaporednih zmagah pa polnega izkupička točk niso osvojili le v Kidričevem. Dvoboj prvega kroga državnega prvenstva se je končal z neodločenim rezultatom. Koprčani pa so se nato prebudili in naslednjih šestih tekmah zabili, kar šestnajst zadetkov, skoraj tri na srečanje.

ALUMINIJ – KOPER
Sodnik: Bojan Mertik

Pokal Pivovarna Unino bo s prihodnjo sezono doživel veliko prenovo, letos pa bo pokalno tekmovanje zaradi znanih razmer v minulih mesecih, ko večina medobčinskih tekmovanj ni bila dokončana, odigran v prilagojenem formatu.

Letos se bo za pokalno lovoriko borila dvanajsterica klubov, ob desetih prvoligaših še prvi in drugi klub 2. SNL sezone 2020/21. V prvem krogu bo zaigralo osem klubov, v drugem pa se bodo štirim zmagovalcem prvega kroga pridružili še Domžale, Maribor, Mura in Olimpija, ki so Slovenijo v aktualni sezoni predstavljali v tekmovanjih pod okriljem UEFA. Vir Prva Liga Telekom: