Ali se ga še spomnite

Naš nekdanji igralec, ki je v Kopru pustil še kar močan pečat je postal in bil izbran na Poljskem za najboljšega igralca sezone po izboru nogometašev lige.

Joel Valencija

po rodu iz Ekvadorja Joel Valencia je igral za Koper v sezonah 2015/16 in 2016/17. Za rumeno modre je odigral kar na 26 prvenstvenih tekmah. Hiter igralec, a je dosegel za “kanarčke” le en gol. Po vsem nam znanimi dogodki v klubu ga je pot iz Slovenije vodila in nadaljevala na Poljskem. Igralci lige so izbrali, da je ta naš bivši igralec izbran za najboljšega igralca poljskega prvenstva v sezoni 2018/19. Valencia je nastopil za Piast iz Gliwic, ki je postal prvak in zanj na 33 tekmah prispeval po šest golov in šest asistenc.

Komentarji 4

Preskoči na obrazec za komentar

  • Adrijan on 31/05/2019 at 6:11

  Resnost, disciplina , red, gospodarnost, organizacija, vodenje, skrb za klub predvsem za nogometaše (od šestega leta naprej) in NAVIJAČE. Vse to mora biti na najvišji ravni, če ne, ne bo željenih rezultatov. Nogometaše moramo klicati kanarčki in ne kozlički. Grb NK Kopra moramo zamenjati s prejšnjim grbom. Kolikor vem to zahtevajo tudi TIFOZI. VIP ložo je treba približati tifozom. Morda tako , da na vsaki tekmi je nekaj titozov v tej loži. Nekaj se moramo zavedati , da dokler bodo navijači, bo tudi klub. Klub brez navijačev nima nobenega smisla , da obstaja.

  • navijač on 22/05/2019 at 9:18

  kaj naj rečem pred dvema letoma smo imeli v Kopru ekipo za prvaka Slovenije in všečno igro v Evropi, a kaj ko vedno nekaj ne štima na vrhu, samo si poglejte igralce , ki so takrat igrali in kje so sedaj, Ibričič, Palčič, Valensia, Andrejašič, itd. itd…., res škoda za naš Koper, imeli smo idealno priložnost, da bi stadion napolnili in navijači na njem res uživali, čeprav se v zadnjem obdobju stvari morda obračajo malce na bolje, to še vedno ni to in dolgo tudi ne bo….srečno NK Koper v prihodnje…

   • rumeni on 23/05/2019 at 8:10

   S takim vodstvom-upravnim odborom se bo še čakalo boljše čase. Žal. Posledično pa, brez publike in navijačev, ni uspešnega kluba, kar si kanarčki vsekakor zaslužijo.

    • KP stara garda on 23/05/2019 at 15:45

    Tifozi….SVI na sektor… pa s kje ste?

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook