Ali bodo kakšne spremembe….da

Navijači z nestrpnostjo pričakujejo novice ali vesti iz nogometnega kluba Koper. Sicer se po kuloarjih govori o nekakšni spremembi a ni še nič stoodstotnega. Zamenjava župana naj bi vnesla nekaj nemira med rumene navijače, ki se sprašujejo kako bo vnaprej. Kot smo dejali se je nekaj le zgodilo a je o tem za zdaj še premalo znanega in je težko kaj zapisati. Spremembe naj bi prenesle zamenjavo predsednika, ki naj bi NK Koper popeljal po poteh stare slave.

Primorske novice so zapisale:

Prav simbolično je bila danes pozno popoldne, na dan konstitutivne seje sveta Mestne občine Koper ko je župan postal Aleš Bržan je v tajnosti izpeljana skupščina FC Koper, enega od simbolov propadle Popovičeve vladavine. Po naših informacijah se je na predsedniško mesto po natanko treh letih vrnil Ante Guberac.

V popolni tajnosti je bila sklicana izredna skupščina koprskega nogometnega tretjeligaša, o njej pa je izven vpletenih le malokdo vedel, čeprav jo je treba sklicati vsaj osem dni pred izvedbo. Vprašanje je seveda, kje je bilo vabilo obešeno ali objavljeno.

Po naših informacijah se je na predsedniško mesto po natanko treh letih vrnil Ante Guberac, prvi mož Grafista. Člani upravnega odobra FC Koper so Goran Malenič, Dejan Škerlič, Valter Valenčič in Franci Matoz. Guberac je bil v koprskem nogometu alfa in omega s krajšimi prekinitvami tako ali drugače vse od leta 1997. Iz kluba se je umaknil jeseni 2015, ko je vajeti odločanja v klubu prevzel bivši župan Boris Popovič. Po treh poskusih je skupščina 14. decembra 2015 na predsedniško mesto imenovala Valterja Valenčiča, v vodstvo pa tesne županove sodelavce. V tem času je klub izgubil tekmovalno licenco in nazadoval v primorsko ligo. Pozneje je športni direktor kluba postal Boško Županović, ki je prevzel terjatve Milana Mandarića do FC Koper.

O spremembah smo želeli dobiti uradno informacijo, vendar akterji niso bili dosegljivi. Glavna želja navijačev je, da vodstvo vrne stare klubske simbole.

VIR: primorske novice

ANTO GUBERAC JE NOVI PREDSEDNIK DRUŠTVA FC KOPER

V petek, 21. 12. 2018, je bila izpeljana redna letna skupščina društva FC Koper. Na njej je dosedanji predsednik Valter Valenčič podal odstopno izjavo in se zahvalil vsem prisotnim za podporo v času njegovega predsedovanja. Svoje delo v sklopu društva bo nadaljeval v upravnem odboru.

Novi predsednik društva je Anto Guberac, ki je bil soglasno izvoljen. Zahvalil se je za izkazano zaupanje in izrazil željo, da se klub čim hitreje vrne kamor spada.

VIR: FC Koper

[easy-notify id=13504]

Komentarji9

Preskoči na obrazec za komentar

  • Koprčan on 24. december, 2018 at 6:42

  Manever Borisa Popoviča, mogoče je vse res, vendar navkljub vsemu bo moral nekdo popeljati klub naprej. Koper si ne zasluži tretje ligaškega nogometa . Uprava ne vliva zaupanja razen mogoče Guberca, ki je le nekaj pokazal. ostali pa Valenćič in Škerlič sta tam samo zaradi, lazenja v rit se ve koga in če ne bi bilo drugače bi ostala na cesti. Matoz je pa samo tam, da skrije umazane posle.

  • kondor55 on 23. december, 2018 at 22:44

  To je uzurpacija oblasti, zadaj je Popović. Vse je potrebno razveljaviti in pripeljati nove, neobremenjene in neodvisne, športne delavce. Naj mi nekdo pove: kdo je lastnik kluba? Ima MOK kaj s klubom? čigav je stadion?

  • navijač z obale on 23. december, 2018 at 0:40

  Spremembe? Nisem prepričan.
  Mogoče, bomo videli.

  • resnica on 22. december, 2018 at 15:55

  Dokler bodo v klubu malenič,škerlič, valenčič, matoz (vsi z malo začetnico) bomo še vedno vegetirali in se nam bodo še vedno vsi smejali. matoz pa se bo itak pritoževal,ko bo Koper izgubil. Ekipa “ko to tamo peva”.
  Sem mislil, da bo to bolj resno.

  • Simon on 22. december, 2018 at 12:50

  Vsi so to ljudje na komandi Velikega Nosa.
  Nič se ne bo spremenilo. Tudi če vrnejo stare simbole, je to ista mineštra, kot prej.
  Veliki pralni stro, ki pere 24 ur na dan.

  • KANARIN ne kozel! on 22. december, 2018 at 11:13

  Pa to človek ne more verjet……limonada

  Guberac OK👍
  Ampak člani upravnega odbora……jaooooo ista mineštra kot prej: Goran Malenič, Dejan Škerlič, Valter Valenčič in Franci Matoz (novinec😁) 🤔😵😵😵😵😵

  Bogi naš Koper 😢😰😥

  • KP stara garda on 22. december, 2018 at 6:43

  Končno se vrača il capitano….

  • Starinavijač on 22. december, 2018 at 0:29

  Nosonja….sp…di iz Kopra!!!!Koljoni mentalno zaostali, Valenčič pojdi kidat gnoj na farmo kozlov in s sabo poberi vso kompanijo grobarjev NK Kopra!

  Nosonja, jebala te šampjon liga, sfu…l si cel klub, Koljon z veliko začetnico….zdaj greš lahko prodajat kozji sir na CAS……jaooooooo kdo te je spustil v klub….jaoooooo😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😠😤🙁😠😠😠😤😤😠😤😤😤😤😠😠😠😠😠😤😤😤😤😤😤😤

  • resnica on 21. december, 2018 at 22:28

  Ma kaj zdaj ne bo čempjns lig? Piz…v.m m…na! Se opravičujem izrazu, vrnite grb, barvo in spoštujte zgodovino, da bomo spoštovani. Tebi grobaru kluba pa kot si reku v začetku mandata “spiz.. in odj…” VSI iz kluba mrš ven vključno z Murkotom Valenčičem. G. Maleševič se opravičujem izrazom vsem navijačem a srce bije za NAŠ NK Koper in ne NJIHOV!

Komentarji so onemogočeni.

EnglishSlovenian