Ali bo prelomnica proti vijolicam

Igralci, strokovni štab in vodstvo so se poigrali z ugledom kluba, no saj tako je čut iz ust navijačev, ki jim ni mar za naš Koper. Resnica je pa kot ponavadi nekje na sredini in ali si igralci in vsi akterji morda niso želeli Evrope. Trener pa je tisti, ki krmari, trener je tisti, ki bo na koncu poplačal vse napake in nekaj igralcev, ki bo moralo zapustiti klub. Toda tu je še vloga vseh tistih nevidnih sil, ki delujejo in so zelo dejavne pri delovanju vsakega kluba in ne samo našega. Oni naj se vprašajo ali so naredili vse za dobrobit kluba in da niso oni tisti, ki so pripomogli situaciji takšni kakršna je. Ampak “kanarčke” čaka tekma sezone, kajti premagati bo potrebno ekipo s katero smo imeli vedno težave. Tu moramo še omeniti sodnike in nikakor jih ne moremo izločiti, ker njihove odločitve na vse zadnjih srečanjih niso bile prave in so vplivale na kar nekaj rezultatov. Z velikim veseljem vas obveščamo, da bo sredina tekma z Mariborom, ki se bo na Bonifiki začela ob 17:15, potekala s prisotnostjo gledalcev. Število mest je omejeno so zapisali na uradni strani kluba.

Za vstop na stadion Bonifika bo potrebno upoštevati ukrepe za omejevanje širjenja okužbe. Pogoj je eno izmed treh potrdil:

  • negativni PCR ali hitri test (ni starejši od 72 ur)
  • potrdilo o cepljenju
  • potrdilo o prebolelosti (pozitiven test, ki je starejši od 10 dni)

O načinu prodaje vstopnic vas obvestimo takoj, ko prejmemo pozitivno mnenje s strani NIJZ.

Image

KOPER – MARIBOR

Neposredni prenos: Planet 2 ob 17h15.

Sodniki: Mertik Bojan (glavni sodnik), Vukan Robert (1. pomoč), Kordež Grega (2. pomoč) , Sagrković Asmir (4. sodnik), Delegat: Pokovec Vinko

Cena vstopnic:
– omejeno število gledalcev in režim PCT

Vse tekmetekmezmageneodločeniporazigoli
Koper8318273887
Maribor83382718147

1 komentar

    • IstraForever on 18/05/2021 at 19:30

    Itak bo paket + dodatne kvalifikacije, očitno je to tudi nekomu v interesu.

    Bogi NK Koper 😥

Komentarji so onemogočeni.