Ahmetaj podpisal

Poleti je 20-letnemu vezistu, ki ima tako potni list Italije kot tudi Albanije, potekla pogodba in do danes je bil brez kluba. Zdaj je NZS potrdila, da je podpisal profesionalno pogodbo s Koprom, za katerega bo lahko debitiral že v naslednjem krogu Prve lige Telekom Slovenije.

Alessandro Ahmetaj

Za “kanarčke” je podpisal Alessandro Ahmetaj, ki se lahko pohvali, da je v mlajših letih redno igral za reprezentanco Italije. Pohvali pa se lahko, da so se zanj zanimali največji klubi na Apeninskem polotoku, kot so milanski Inter in tudi Juventus. Ahmetaja pa naj bi menda prav tako spremljal Leicester City, kamor naj bi ga želel pripeljati Claudio Ranieri. Namesto tega se je Ahmetaj kalil pri Sassuolu, ni pa odigral nobene tekme za prvo moštvo, je pa zato zbral 52 nastopov v mladinskem moštvu in dosegel šest zadetkov. Med letoma 2015 in 2016 je odigral 21 tekem za italijansko reprezentanco do 16 in 17 let.

1 komentar

    • Genti on 04/12/2020 at 14:09

    And a good guy out and de at the field needing to give him confidence to show his qualities, and a champion! Come on, Ale, show who you 💪💪💪

Komentarji so onemogočeni.