Rumeni Prvaki čestitamo!!!

Koprčani so danes okronali prvaka v tretji ligi zahod. Na srečanju z Adrijo, kjer so potrebovali le točko so zanesljivo zmagali. Tako so “kanarčki” dva kroga pred koncem postali prvaki in gredo v kvalifikacije za drugo zvezno ligo. Čestitke vsem igralcem, strokovnemu vodstu in vsem, ki so sodelovali pri projektu druga liga.

ND Adria – FC Koper 0:5 (0:1)

32′ Vrdoljak, Baša 61′ , Anđelič 71′, Guberac 80′, Gajšek 88′

Sodniki: Kondić Božo (glavni sodnik), Šekić Haris (1. pomoč), Kurtušič Igor (2. pomoč)
Delegat:Kopač Borut
Št. gledalcev: 100

Koprčani so tudi danes z zmago priti Adriji iz Mirna potrdili, da nimajo prave konkurence v tretji ligi. Visoka zmaga in potrditev prvega mesta so bili tako samoumevni in pričakovani za tisto ne veliko število navijačev, ki niso obupali nad koprskim nogometom. Vodstvo kluba pa je tudi verjetno zadovoljna in se verjetno že pripravlja na kvalifikacije, ki bi nam prinesle tisto želeno in to je vstop v drugo ligaško konkurenco.

slika facebok Fc Koper

1 komentar

    • Navijač od vedno on 19/05/2019 at 6:33

    Dobro prvi smo v tretji ligi, kar je za Koper normalno. Čestitke za doseženo seveda gre vsem toda, če ne bo nazaj starega grba in barve, se bojim, da bo v naslednji sezoni stadion spet prazen. Brez navijačev ni kluba to se zavedajte tisti, ki krojite politiko kluba. Koper je zakon!!!!!

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook