Tri točke iz Ljubljane

Koper je na gostovanju pri ekipi Brava priigral z dobro igro vse tri točke. V prvem polčasu smo gledali enosmeren promet proti vratom Orbaniča, ki je večkrat danes moral posredovati, kajti rumeni so nizali akcije a bili neučinkoviti. So pa kanarčki le zadeli v 42 minuti, ko je po predložku Maksa Barišiča z močnim strelom Timote Nkada zadel za vodstvo Koprčanov. Bravo je imeli priložnost, ko je Jakoslav Stanković poslal predložek v kazenski prostor, tam je z glavo streljal Matej Poplatnik, Jan Koprivec pa je z odlično obrambo strel ubranil. V drugem polčasu takoj povišanje vodsta, akcijo je začel Osuji, podal je v kazenski prostor, tam pa je slabo posredovala obramba Brava, saj je do odbitka prišel Andraž Ruedl, ki je brez težav od blizu zatresel mrežo. Rumeni so kontrolirali igro in imeli vse niti v rokah. Luka Vešner Tičić, po nekaj odbitih žog v 75. minuti zadel in pokopal vse upe Brava. Naslednjo tekmo pa kanarčki igrajo vsoboto na Bonifiki proti ekipi Rogaške.

Prva liga Telemach

BRAVO – KOPER 0:3 (0:1)

Strelci: Barišič 42, Ruedel 48, Tičič 75

Rumeni kartoni: Pabai, Gurlica, Ivanšek, Maher, Correia.

Bravo: Orbanić, Španring, Gurlica (od 60. Štravs), Štor, Trdin (od 60. Puconja), Poplatnik, Janjić (od 60. Hribar), Kavčič, Selan (od 60. Maher), Stanković (od 85. Ivanšek), Katinić.

Koper: Koprivec, Pabai, Prce, Correia, Nkada (od 62. Groznica), Osuji (od 82. Hrvatin), Palčič (od 46. Mitterdorfer), Omladič (od 67. Mulahusejnović), Barišić, Ruedl (od 62. Vešner Tičić), Krajinović.Pabai,(Mitendorfer) Palčić, Prce, Ruedl(Tičič).

Sodnik: David Šmajc (Kranj).