Poraz proti Radomljanom

Kanarčki anemični, brez idej in posledično poraz, ki pa bo verjetno vplival tudi na sobotni potek srečanja proti Olimpiji. Razprodaja točk se na žalost na domači Bonifiki nadaljuje. Igralci Kopra ne najdejo pravega recepta za ekipe, ki se zaprejo, tu pa je bila mogoče tudi slabo postavljena sestava ekipe. Mladi Koderman in Palčič sta bila po mojem mnenju edina svetla točka v naši ekipi. S tem porazom so Koprčani verjetno zaključili boj za prvaka, ostane pa še boj za evropska tekmovanja, ki pa bo po doseženih rezultatov v prvih krogih zelo težak. Malo številni navijači rumeno modrih so razočarano zapuščali stadion in z neprimernimi komentarji pospremili igralce v slačilnico.

KOPER – KALCER RADOMLJE 1:2 (0:1)
Kotnik 51.; Sokler 42., 55.
RK: Correia 25./Koper
Koper: Golubović, Koderman, Bilić, Mittendorfer, Palčič, Vešner Tičić (82./Barišić), Ochieng (28./ Krajinović), Correia, Požeg Vancaš (46./Edomwonyi), Kotnik, Osuji (73./Nkada).

Kalcer Radomlje: Velić, Vrhovac, Korun, Ševelj, Marković (85./Ivetić), Hrvoj, Ouro (60./Sever), Nuhanović, Cerar (67./M. Čuić), Sokler (85./N’Landu), F. Čuić (60./Šošić).
Sodnik: Martin Matoša (Log pri Brezovici).