Napaka botrovala zmagi

Derbi kroga v Ljubljani se je končal z izenačenim rezultatom. Koprčani so srečanje dobro odprli in imeli večjo posest žoge, toda v vodstvo so v 14′ minuti, povedli domačini, ko je zadel Mustava Nukič. Po nekaj minutah zatrgane igre so se rumeni le pobrali in zadeli ter izenačili rezultat. Žogo je po prostem strelu in po slabi obrambi domačega vratarja poslal v mrežo najboljši strelec lige Maks Barišič. V drugem polčasu smo videli dober nogomet in vodstvo Kopra, ko je zadel Osuji. Vendar Koper ni vzdržal, velika napaka v obrambi in darilo igralcu Olimpije, ki je zadel ter izenačil rezultat. Boakye je poslal dolgo žogo v kazenski prostor Kopra, kjer je gostujoča obramba na čelu z vratarjem nekoliko zaspala, prvi pri žogi je bil Ptrajin in na petki tekmi s svojim prvencem poravnal izid.Kanarčki so bili danes v dobri igri bili bližje zmagi a so nas poškodbe zaznamovale in botrovale rezultatu.

Neodločeno v Stožicah

Olimpija : Koper 2:2, (1:1)
Nukić 14.; Barišić 38.,Osuji 60,Prtajin 84.

Olimpija: Banić, Boakye, Čabraja, Matko, (Aldair)Nukić,(Prelec) Pilj, Prtajin, Ratnik, Sešlar,(Mudradjija) Van Bruggen, Ziljkić.(Kvesič)

Koper: Golubović, Mittendorfer, Bručić, Žužek, (Rajčevič)Palčič, Izata, (Kotnik),Guberac, (Colley)Vešner Tičić, (Điro)Barišić,(Šušnjara) Parris, Osuji.

Sodnik: Alen Borošak (Spodnji Duplek)
Rumeni karton: Guberac