Kaznovani za neučinkovitost

Kanarčki srečanja niso odprli tako, kot bi bilo potrebno. Igralci Domžal so v prvih minutah imeli tudi priložnost zadeti a je žogal zletela mimo vrat. Koprčani pa so potem prevzeli pobudo in imeli, kar pet šest lepih priložnosti, ki pa jih niso znali izkoristiti. So pa svojo priložnost takoj izkoristili gostujoči igralci, ki so z lepim zadetkom Husmanija povedli. V drugem ista pesem, nekaj priložnosti in zopet zadetek Domžalčanov. Povrh vsega pa je v, 68. minuti Jelić Balta storil prekršek in prejel rdeči karton. Rumeni so dobili malo kasneje tudi drugi rdeči karton, prejel ga je Novoselac. Z devetimi so se kanarčki borili do konca a se tokrat ni izšlo. Ne glede na poraz pa smo danes gledali res dober nogomet obeh ekip.

Koper : Domžale 0:2,(0:1)
Strelci: Husmani 33. 55,
Postave:
Koper: Golubović, Mittendorfer, Novoselec, Krajinović, Palčič, Jelić Balta, Đira,(Osuji),Vešner Tičić (Šušnjara), Barišić (Kotnik), Parris (Izata), Colley

Domžale: Mulalić, Alić, Šoštarič Karić, Klemenčič, Husmani, Ilenič (Dobrovoljc), Pišek, Markuš, Ibričić (Martinovič), Jurilj(Perc), Jakupović.(Vuk)
Rumeni karton: Krajinović.
Rdeča kartona: Jelić Balta (68.), Novoselec (80.).
Video:

2 komentarja

    • Fight Boy on 21/02/2022 at 21:52

    Ta Đira je totalno zgrešen “nakup”, ni čudno, da niti pri Lokomotivi ni igral. Počasen in delo velikoooo luknjo na sredini igrišča. Upam da niso v ozadju spet kakšne mučke?!

    • StariNavijač on 21/02/2022 at 0:32

    Đira NI okrepitev, naš Bešir je klasi nad njim. Naj se fantina kar vrne na hrvaško, razbija sredino ekipe!!!!!

Komentarji so onemogočeni.