Slaba predstava kanarčkov v drugem polčasu

Maribor je spodrsljaj proti Gorici, ko je v prejšnjem krogu le remiziral le to popravil doma proti Kopru. Kanarčki pa so v srečanje vstopili tako, da so takoj poizkušali domačinom vsiliti svojo igro. In v eni taki akciji so vijoličasti naredili prekršek v kazenskem prostoru nad Mulahusejnovičem. Sodnik Perić je dosodil enajstmetrovko, ki jo je tudi prvi strelec lige realiziral in povedel Koprčane v vodstvo. V 35′ minuti pa smo prejeli zadetek, ko je po odbiti žogi Tavares izenačil rezultat. Nerazumljivo smo se v drugem polčasu povlekli v obrambo in takoj po dveh nepotrebnih napakah obrambe in vratarja, ki je bil po predložku s strani izgubljen v prostoru in času, kjer se je žoga kot balonček odbijala po našem kazenskem prostoru, Vargič pa je bil nekako zbegan in ni vedel kje je žoga. Tako smo hitro in nepotrebno prejeli dva zadetka, enega smo si pa dali kar sami. V igro smo se nekako vrnili po zadetku Spinelija a kaj, ko smo takoj prejeli še četrti zadetek. V 80. minuti je Spinelli s strelom z glavo po prostem strelu le za malo zgrešil cilj. Zadnje minute smo sicer odigrali tako, kot bi morali igrati skozi celotno srečanje, ampak to je že vprašanje za strokovni štab, ki bo imel sedaj dosti dela pred zelo pomembnim srečanjem v nedeljo proti ekipi iz Celja.

MARIBOR – KOPER 4:2 (1:1)

Strelci:Tavares 35., Pihler 61., Žužek 65./ag, Mlakar 74.; Mulahusejnović 14./11-m, Spinelli 72.

Maribor: Jug, Klinar, Martinović, Uskoković, Kolmanič, Vrhovec, Pihler, Repas, Matko (78./Bajde), Tavares (62./Kronaveter), Mlakar (88./Gorenak).

Koper: Vargić, Žužek (76./Palčič), Rajčević, Cerovec, Mišić, Dodlek, Jelić Balta (66./Stevanović), Krajinović, Knežević, Barišić (76./Vršič), Mulahusejnović (66./Spinelli).

Rumeni kartoni: Vrhovec, Uskoković, Kolmanič; Krajinović, Žužek, Jelić Balta, Dodlek.

Sodnik: Dragoslav Perić (Kranj)

Zapisnik tekme

2 komentarja

  • Bruno on 12/03/2021 at 16:40

  Kdaj bo Vanoli odletel?????
  To ni več podobno nogometu. Raje gledam balinanje, ku ta kalčo star stu let, ki ga jegra ta taljan.

  • StariNavijač on 11/03/2021 at 22:34

  Sramota, sramota in še enkrat velika sramota! Vršič + Palčič na klopci med rezervami + Spinelli naj igra od začetka….nenormalno!

  Vrnite Srebrniča in naj sam sestavlja ekipo, brez pritiskov iz ozadja kdo mora igrati, tako se bo nekako rešilo sezono!
  Vanoli navaden bunkeraš, kriči nekaj v prazno……haloooo!!!!!
  Kratko in jedrnato: Vanoli ODSTOPI!!!!

  Športni pozdrav!

Komentarji so onemogočeni.