Le točka na prvi spomladanski tekmi

Koprčani so danes na Bonifiki gostili ekipo iz Brežic. Malo številni gledalci so pričakovali zmago domačih igralcev. Žal pa se ni izteklo kot so pričakovali, saj so njihovi varovanci z malo sreče le osvojili točko.

Medla predstava

Prvenstvena tekma 20 kroga

Za prvo presenečenje kroga so s remijem poskrbeli Brežičani, ki so so se s čvrsto postavitvijo predstavili na igralni površini Bonifike. Prvi polčas se je končal neodločeno, Brežičani pa so v 53. minuti, po drugem rumenem kartonu, izgubili Petra Dodiga. Gostje so z igralcem manj poskrbeli za hladen tuš, ko je Adam Jakupovič po hitrem proti napadu zadel. Gostje so sicer vodili zgolj pet minut, ko so rumeni imeli enajstmetrovko, ki jo je vratar ubranil Vršiču, a je na odbito žogo pritekel Baša in zadel. Rezultat pa se v nadaljevanju tekme ni več spremenil. Koprčani so danes prikazali medlo predstavo. Nepovezana igra, igra, ki bo hitro pozabljena, pa vendar se ne moremo upreti, da ne zapišemo kako so danes naši Kanarčki igrali vsak zase. Vsaka, sebičnost, sodelovanje med igralci, ne tekanje in igra brez žara in borbe se hitro kaznuje. Na ne tako grobem srečanju je potrebno omeniti, da je glavni sodnik pokazal en rdeč in deset rumenih kartonov.

FC Koper – NK Brežice 1:1(0:0)

Adam Jakupovič 0 : 1 63′, Edi Baša 1 : 1 68′

Sodniki: Podgoršek Marko (glavni sodnik), Kalan Miha (1. pomoč), Jamnik Jure (2. pomoč)
Delegat: Petrovič Novica
Št. gledalcev: 200
Rumeni kartoni:
Tin Martić 13′, Darko Mišić 14′, Marko Felja 16′, David Božič 18′,
Dejan Djermanović 39′, Matija Soldo 47′, Žan Žužek 50′, Dare Vršič 94′, Petar Dodig 22’53’
Koper: Vargić, Mišić, Balta, Čirjak, Vršič, Baša, Žužek, Galešić (od 75. Dodlek), Djermanović (od 87. Vekić), Jozinović (od 44. Pejić), Hadžić.
Brežice: Kruljac, Gasser (od 81. Kričković), M. Soldo (od 58. Španja), Jakupovič, Martić, Pesjak (od 70. Pajaziti), F. Soldo, Božič, Predanič, Felja, Dodig.

Komentarji so onemogočeni.

NK Koper 1920 - 2020 " Bodi moder, navijaj za rumene "