Le točka na prvi spomladanski tekmi

Koprčani so danes na Bonifiki gostili ekipo iz Brežic. Malo številni gledalci so pričakovali zmago domačih igralcev. Žal pa se ni izteklo kot so pričakovali, saj so njihovi varovanci z malo sreče le osvojili točko.

Medla predstava

Prvenstvena tekma 20 kroga

Za prvo presenečenje kroga so s remijem poskrbeli Brežičani, ki so so se s čvrsto postavitvijo predstavili na igralni površini Bonifike. Prvi polčas se je končal neodločeno, Brežičani pa so v 53. minuti, po drugem rumenem kartonu, izgubili Petra Dodiga. Gostje so z igralcem manj poskrbeli za hladen tuš, ko je Adam Jakupovič po hitrem proti napadu zadel. Gostje so sicer vodili zgolj pet minut, ko so rumeni imeli enajstmetrovko, ki jo je vratar ubranil Vršiču, a je na odbito žogo pritekel Baša in zadel. Rezultat pa se v nadaljevanju tekme ni več spremenil. Koprčani so danes prikazali medlo predstavo. Nepovezana igra, igra, ki bo hitro pozabljena, pa vendar se ne moremo upreti, da ne zapišemo kako so danes naši Kanarčki igrali vsak zase. Vsaka, sebičnost, sodelovanje med igralci, ne tekanje in igra brez žara in borbe se hitro kaznuje. Na ne tako grobem srečanju je potrebno omeniti, da je glavni sodnik pokazal en rdeč in deset rumenih kartonov.

FC Koper – NK Brežice 1:1(0:0)

Adam Jakupovič 0 : 1 63′, Edi Baša 1 : 1 68′

Sodniki: Podgoršek Marko (glavni sodnik), Kalan Miha (1. pomoč), Jamnik Jure (2. pomoč)
Delegat: Petrovič Novica
Št. gledalcev: 200
Rumeni kartoni:
Tin Martić 13′, Darko Mišić 14′, Marko Felja 16′, David Božič 18′,
Dejan Djermanović 39′, Matija Soldo 47′, Žan Žužek 50′, Dare Vršič 94′, Petar Dodig 22’53’
Koper: Vargić, Mišić, Balta, Čirjak, Vršič, Baša, Žužek, Galešić (od 75. Dodlek), Djermanović (od 87. Vekić), Jozinović (od 44. Pejić), Hadžić.
Brežice: Kruljac, Gasser (od 81. Kričković), M. Soldo (od 58. Španja), Jakupovič, Martić, Pesjak (od 70. Pajaziti), F. Soldo, Božič, Predanič, Felja, Dodig.

Komentarji9

Preskoči na obrazec za komentar

  • VednoKoper on 11/03/2020 at 10:11

  Zakaj ne zberete denar, vi trije nezadovoljneži in igrate s kadetsko ekipo!? Kako naj preživi klub, če se bo vlekel po 3.ligi? Vedno pišete, kako ne pridete več na stadion, bla, bla, bla,….ste že povedali, zbogom!jaz, osebno, ne bi šel na rokometno tekmo, tudi če bi igrali v finalu lige prvakov.A naj vsakič pišem o tem?Nekdo mi bo zagotovo rekel, da sem dolgočasen.In še to…Badžim je rahlo poškodovan, zato ni igral….a te to zadovolji, kavč selektor?

   • Ultras FORCE on 12/03/2020 at 0:54

   Pa daj ne nakladaj, pojdi lepo pucat čevlje tvoji gazdi in ne onesnažuj našega portala.
   Sami hrvati, nič domačih igralcev, prazen stadion……idilično postavljeni temelji….kajne?????
   Spokaj se dol in naredi hitri tečaj o nogometu, da boš mogoče razumel, da se nogomet igra za gledalce!!!

  • navijač z obale on 10/03/2020 at 15:58

  Stavim da če bi igrali s samimi domačimi igralci, bi vi tukaj isto godrnjali v komentarjih,
  Iskreno dvomim da bi igrali dosti bolje, kajti mi trenutno nimamo 11 vrhunskih domačih igralcev, sposobnih za ta nivo. Eni se očitno tega ne zavedate.

   • Bruno on 10/03/2020 at 21:15

   Luka Badžim je top igralec, zato ne pucaj gluposti!!!!
   Pa ni igral…..zakaj???????

  • JayZ on 09/03/2020 at 13:04

  Če je to cilj kluba , da za vsako ceno pride v 1.ligo ,ni važno na kakšen način ,s katerimi (preplačanimi )igralci, potem je v redu . Samo ne vem kdo bo gledal to 1.ligo . Jaz ne sigurno,verjetno še marsikdo ne ,ampak sej mi nismo važni . Ne vem kako ne razumejo tisti u vip-u , da 90% tistim ,ki hodimo gledat tekme ,ni tolko važna 1.liga ampak odnos do kluba ,ki ga treba pokazat na igrišču. Ko je odnos , grinta bi rekli mi, pridejo tudi rezultati ,pa čeprav mogoče kvaliteta ni top . Nikoli ne bo en Vršič , z xxxx€ plače , ril po igrišču kot npr. en domač . In verjamem ,da bi končni rezultat bil isti.

  • resnica on 07/03/2020 at 23:01

  Glavno, da se omeni,da je sodnik dal en rdeč in deset rumenih kartonov. Morda je kriva Josipa Lisac, lahko se jo povabi na 100 obletnico kluba, da zapoje “lepa njihova”.

  • Bruno on 07/03/2020 at 22:44

  Pa kje so domači igralci??????
  To ni podobno niti hlevu polnemu oslov!
  Prvo ligo lahko pozabite, ker to ni podobno ničemur! Mahhhh Koper je žal propadel že dosti let nazaj in to je samo mučenje nekoč vglednega kluba z vrhunsko domačo nogometno šolo.
  Zdaj pa sami ići iz balkana.
  Srečno čez 10 let, ko bomo praznovali 110 letnico.
  Lp

  • StariNavijač on 07/03/2020 at 22:35

  “Šampijoni”…..nič od niča. Daj ne me j….t Brežice ti je selo + sami hrvati…..FC Kopar Gradnički 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  • Rumenoplavi on 07/03/2020 at 17:59

  Kopar koparrrr
  Dejte se trenerja hrvata kakega upokojenega sevedi prpelat
  Drugic bonifika prazna
  Kopar kopar kopar

Komentarji so onemogočeni.