Z zmago iz Ajdovščine

Koprčani so se po porazu doma s Famo iz Vipave pomerili proti tekmecu iz vipavske doline. Tokrat so se pomerili  s Primorjem s katerim imamo zelo negativen  skor medsebojnih srečanjih. V prvi ligi so se pomerili kar 48-krat, od tega 25-krat v Ajdovščini, pri čemer je Koper zmagal enkrat samkrat. Koper je tudi tokrat premagal Primorje in obdržal treh točk pred Tolminom.

15. krog | Ajdovščina, Mestni stadion Ajdovščina
Primorje : Koper  0:2 (0:1)

Zadetki: Edi Baša 0 : 1 35′ , Igor Bukara 0 : 2 77′

Sodniki: Kos Blaž (glavni sodnik), Kasapović Aleksandar (1. pomoč), Kolenc Leon (2. pomoč)
Delegat: Bezjak Dušan, Št. gledalcev: 120

Komentarji 4

Preskoči na obrazec za komentar

  • Tifozi1987 on 24/11/2018 at 1:07

  3.12.2018 bo praznik vseh nas zaljubljenih v en in edini NK Koper 1920!

  Začelo se bo novo poglavje KANARČKOV v rumeno modrih dresih s starim grbom✊

  Kozli in kozlički, ste pa vljudno vabljeni, da se spokate ven iz našega kluba!

  Ljubim tebe več kot sebe, KOPER ti si mi v krvi! 💪

  TOK87

  • Navijav z obale on 23/11/2018 at 16:21

  To bo še ena težka tekma. Vsa ta politična negotovost se pozna na nekaterih igralcih, ki verjetno ne bodo več dolgo v klubu. Mislim da nas zna Tolmin kmalu prehitet na lestvici.

  • #konecje on 23/11/2018 at 15:24

  2.12.2018 vsi na volišče!

  • Koper je naš on 23/11/2018 at 14:47

  Pismo, ki kroži po messengerju. Ne poznam avtorja, ga samo objavljam. Aja, ko boste obkrožali v nedeljo številke pred imeni, dajte razmislit s svojo glavo in ne delat po navodilih tistih, ki so šli v Žusterno na “pijačo”.

  Pismo navijačev

  Vrnite nam FC Koper

  Zadnje dni se je FC Koper znova pojavlja v osrednjih televizijskih poročilih, podobno kot se je pred leti pojavljal ko smo dvakrat osvojili državni pokal in smo premagovali tudi Maribor in Olimpijo. To so bili lepi časi za Koper, kajneda. Tudi za nogomet na obali, za nogometaše, njihove starše in tudi za nas navijače. Danes, samo 3 leta kasneje naš klub je v tretji ligi v medije pa je prišel zaradi drugih zgodb, v katerih ni ne duha ne sluha nekdanji slavi in uspehih kluba. Danes v medijih slišimo žalostne zgodbe iz ust starših naših nogometašev, ki so bili prisiljeni oditi iz Kopra, danes so njihovi otroci razmetani po klubih v Sloveniji in v tujini, njihove zgodbe pa so pretresljiva resnica o stanju v našem klubu in o ljudeh, ki vodijo naše mesto. O županu, ki je dobesedno razumel geslo zapisano v nazivu njegove stranke »Koper je naš«. In ga uveljavlja vsepovsod in se obnaša kot, da je Koper dejansko njegova last. Tudi FC Koper. Roko na srce, župan je v preteklih letih naredil vsaj eno koristno reč za FC Koper. Pripeljal je uglednega investitorja, ki je klub dvignil visoko nad povprečje, vrnil je upanje in omogočil sanje nam ljubiteljem nogometa. A sanje so kratko trajale, po svoji stari navadi da se skrega z vsemi, ki mu ne sledijo slepo, je župan kmalu pregnal investitorja in v klub pripeljal ljudi, ki jim ni tam mesto. Še enkrat smo se lahko prepričali, da je Popoviču pomembno samo eno – vse kar se dogaja v mestu vključno z nogometom mora biti samo za njegovo promocije. Da bi to dosegel ne izbira sredstev. In ruši vse pred seboj. Zrušil je tudi uspešen klub, ko je ta le za hip zasenčil njegovo slavo, njegov ego. In zdaj imamo to kar imamo.

  Čas je da razčistimo, čigav je klub FC Koper in komu ali čemu je namenjen. Je to klub naših mladincev, v katerem bodo razvijali svoje nogometne sposobnosti in ustvarjali atraktiven nogomet, ki bo vrnil gledalce na Bonifiko, ali je to klub v rokah peščice uzurpatorjev, ki prek njega opravljajo navidezne posle prek Marshallovih otokov in druge nečednosti. Je to klub navijačev, ki bodo srčno in brez zadržkov podpirali svoje kozličke in jasno povedali kaj si mislijo o vsakem nedopustnem vmešavanju politike v šport, ali pa je to samo eden izmed vzvodov za dosmrtno vladavino Borisa Popoviča v Kopru. Pri katerem mu je več kot očitno spodletelo. In zdaj za usodo kluba krivi vsi druge, samo on naj bi bil nedolžen. Nam pa maže oči . Ma kaj res mislite župan, da smo vsi tukaj mone? Da nam pravi nogomet na katerega smo bilo ponosni lahko nadomestite z vašimi kičastimi svetllikajočimi žogami, ki jih drago plačujete z našim denarjem. Naš odgovor je jasen NE. Torej gospod Popovič, vrnite nam naš klub in vrnite nam Koper. Dosti vas imamo!

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook