Novosti nogometne šole

Slika vir Ekipa

Koprčani so prisiljeni se soočiti z odločitvijo Mednarodnega razsodišča v Lozani, ki je potrdilo in dokončno odločilo,  da so ostali brez tekmovalne licence oziroma da so bile odločitve licenčnih organov NZS v skladu s predpisi. V klubskih prostorih Bonifike so poskrbeli in pripeljali v svoje vrste nekdanjega zvezdnika zagrebškega Dinama in Hajduka Stjepana Deverića, ki je prevzel vodenje mladinske ekipe.

“Moj cilj je, da mladinska in kadetska selekcija ohranita prvoligaški status,” je za Sportske novosti povedal priljubljeni Štef, medtem, ko je prevzel vodeneje nogometne šole. Besede, ki jih je izrekel novi vodja mladinskega pogona niso prav spodbudne kajti koprčani so se vedno borili za vrh in ne za dno.

2 komentarji

    • Starš on 9. 3. 2018 at 6:38

    Pri vsem tem, me moti, da ta garnitura nikoli ni dala nič za mladinski nogomet. Sedaj pa kar naenkrat, ko igrata sinova ( bolj po zaslugi očeta, ker znanja prav ni preveč) in nekoga, ki je uničil nogomet in najboljši klub na obali se z mladimi vlečejo iz dreka. Njim so važne samo visoke članarine, da se lahko obdržijo na vodi, ker nimajo več od kje drugot dobivati sredstva. Pri tem pa še imamo nekatere starše, ki vse to podpirajo in si mislijo, da delajo dobro za svojega otroka. Kje bodo igrali, kje saj ni prve ekipe in spet smo tam. Takoj, ko bodo dozoreli bodo odšli drugam, kot mnogi do sedaj, kajti bodočnosti v Kopru žal za njih ni.

    • Starinavijač on 8. 3. 2018 at 20:26

    Sramota za župana in njegovi vrtec ritoliznikov!
    Mladinci in kadeti so bili vedno v vrhu, zdaj pa pripeljejo v klub preko Savudrije peškatorja, da bo rešil obstanek v ligi…….pajaci!

Komentarji so onemogočeni.

EnglishSlovenian